azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

Ce înseamnă Theta- Healing sau vindecarea Theta

Luni, 05.Iun.2017 00:00 Sanatate, Terapii complementare si Alternative Lasă un răspuns 1 vizualizari

Vindecarea Theta reprezintă o tehnică puternică care combină știința și spiritualitatea, și transformă imediat blocajele, gândurile negative și trauma subconștientului.

De abia de câțiva încoace a început să fie acceptată ideea  că gândurile noastre ne crează realitatea. Există și câteva filme care explorează ideea că realitatea noastră externă este rezultatul experienței noastre interne. Ultimele descoperiri din domeniul fizicii cuantice sau studii ale ADN-ului, validează această teorie.

Doctorul Bruce Lipton a dezvăluit faptul că genele sau ADN-ul, nu ne controlează biologia.În schimb, ADN-ul  este controlat de semnale din afara celulei, incluzând și mesajul energetic care emană din gândurile noastre, fie ele pozitive sau negative.

Cu alte cuvinte, boala sau orice afecțiune fizică, este întâi de toate prezentă la nivel energetic, ca rezultat direct al amintirilor noastre, al stării emoționale și al credinței noastre.

Fiecare  dintre noi are o anumită perspectivă asupra lumii. Tot ceea ce credem, principiile sau valorile morale pe care le avem, opinii sau convingeri, toate formează adevărul fiecăruia dintre noi. Ceea ce credem influențează gândurile pe care le avem la nivelul conștientului și subconștientului.

Toate aceste lucruri ne afectează comportamentul și relațiile cu ceilalți, dar și cu lumea înconjurătoare.

Marea majoritate a credinței noastre vine  de la conștiința grupului sau de la paradigma dominantă, de exemplu: faptul că Pământul este rotund, așa cum întrecut se credea că Pământul este plat sau că o anumită boală este incurabilă.

Credința culturală pe de altă parte, a fost transmisă genetic de către părinții noștri. Credința genetică reflectă experiența și perspectiva strămoșilor noștri, care poate include anumite prejudecăți. De asemenea, ne formăm părerile și opiniile, în funcție de cum vedem sau cum interpretăm experiențele pe care le avem în viață.

Cum ne afectează credința pe plan emoțional

Aceste lucruri tind să se afle la nivelul conștientului și pot include: ”niciodată nu voi fi bun la ceva” sau ”trebuie să îi pun pe ceilalți pe primul loc”. Credința este cea care ne impactează viața de zi cu zi, și se poate manifesta la nivel fizic și emoțional, prin: blocaje, frică, fobii sau dependențe.

Vindecarea Theta lucrează instantaneu, transformând  gândurile și ideile negative la orice nivel în ADN, dându-ți puterea să îți recreezi viața așa cum consideri de cuviință.

Un alt lucru extraordinar  la acest tip de terapie este faptul că  poți învăța pacientul să experimenteze nște sentimente pe care nu le-a mai avut înainte, extinzându-i astfel posibilitatea de a alege emoțional. De exemplu, dacă un pacient crede ” că este nefericit”, îl putem învăța cum să trăiască fără a fi nefericit, și ce înseamnă să experimenteze bucurie și fericire.

Vindecarea Theta reprezintă o tehnică terapeutică, nu o religie, și nu este afiliată nici unei doctrine religioase. Este compatibilă cu orice sistem spiritual sau religios.

Chiar dacă nu știi în ce să crezi, vindecarea Theta funcționează!

Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *