Ronde.ro


HOROSCOP Balanta

Perioada: 23 septembrie – 22 octombrie

Simbolul zodiei

Descrierea zodiei:

Balanța este o zodie masculină de aer, predominant mentală, guvernată de planeta Venus, o planetă care favorizează simțul și talentele artistice, gustul pentru lucrurile frumoase, senzualitatea, atractia fizică, dar în plan contrar și imoralitatea și grotescul.

Nativii zodiei Balanță văd lumea numai în doi, prin asociere, fie că este vorba de relații, prietenie, parteneriat sau căsătorie. Are o fire deschisă către lume, sociabilă, se face ușor plăcut în mediile publice și recunoscut în lumea largă. Este un om de bine cum s-ar spune în popor și se străduiește să le arate celorlalți cele mai bune calități ale sale. Își ghidează viața după relațiile pe care le construiește cu ceilalți și după aprecierile și sfaturile lor. Ține cont de opiniile și sfaturile celor din jur și înainte de a lua o decizie se consultă mereu cu cei apropiați. Din acest motiv pot da senzația de oscilare, dezechilibru dar și de influențabilitate. Totuși, în momente cheie nativul dă dovadă de coloană vertebrală și de o gândire sănătoasă. El se află tot timpul în raport cu cineva, în relație cu cineva. Mediul înconjurător și mai ales oamenii care îl populează reprezintă un factor complementar pentru ființa lor. Prin urmare nu poate fi niciodată singur, caută mereu compania celorlați și evită să întreprindă acțiuni ce necesită un singur om sau o sigură mână de lucru. Împreună totul e mai frumos.

De asemenea, în acest plan al relațiilor Balanța este un bun ascultător și stie să ofere o mână de ajutor la nevoie. Este un om apropiat de cei din jur și tocmai de aceea ar putea fi foarte bun în meserii ce țin de lucrul și contactul cu publicul. Mai mult decât atât spiritul său justițiar îl face să fie căutat în situații conflictuale acolo unde vine să medieze, să aducă pacea și întelegerea. Este obiectiv și impartial. Are capacitatea de a decide și de a face diferența dintre bine și rău și-și petrece viața încercând să le explice celorlalți aceste sintagme.

În societate este un adevărat cunoscător al artei și un degustător de tot ce e frumos și rafinat. Îi place să iasă în oraș, iubește viața publică, restaurantele, compania bună, vinul de calitate și o conversație pe cinste!

La acest capitol uneori trebuie să învețe să asculte și părerile celorlalți și să nu-și impună punctul de vedere în mod empiric, chiar dacă este de părere că are toate argumentele de partea lui. Cu toate acestea este un optimist din fire și știe să se retragă cu zâmbetul pe buze din orice situație chiar și atunci când iese în pierdere. Este conștient că Universul va echilibra întotdeauna talere și că norocul se va întoarce și de partea lui.

Compatibilitate

• Crescută cu zodiile de aer- Balanță, Vărsător, Gemeni
• Favorabilă cu Sagetator, Le
• Delicată și problematică în raport cu zodiile – Capricorn, Rac
• Dificilă cu Berbec, Taur, Pești
• Nerecomandat cu Scorpion, Fecioară

Calități: are darul de a aduce armonia, obiectiv, cinstit, sincer, echilibrat, sociabil, tacticos, diplomat, întelegător, amabil, cooperativ, conciliator, colaborator, optimist, tandru, are gusturi bune, blând, bun, calm, prietenos, tolerant, altruist, sensibil.

Defecte: Nehotărât, inconstant, superficial, indecis, dezechilibrat.

Motto: „Mă echilibrez și țin cont de nevoile și părerile celor din jur, încercând să păstrez relații armonioase cu cei apropiați”
Verb caracteristic
A echilibra. A armoniza

Culori: verde, roz, alb, albastru

Talismane norocoase: Agat verde, Agat roz, ,Cristal de stâncă Cuarț fumuriu, Jad Lapis Lazuli, Piatra lunii, Piatra Soarelui, Safir, Smarald

Profesii și domenii de activitate:

Decorator, designer de interioare, artist, musician, pictor, gimnast, medic, asistent social, meserii legate de frumusete și cosmetică, farmacie, finante, consultant, arbitru, avocat, judecător, viata mondenă, organizator de ceremonii și evenimente, acțiuni umanitare.Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!