azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

7 mituri care te împiedică să îți găsești iubirea

Miercuri, 05.Apr.2017 00:00 Comunicare si relatii, Psihologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Nu cred că există femeie care să nu fi văzut filmele Dans Murdar și Frumușica , dar, din păcate, viața nu este ca în filme. Dacă părinții îți sunt un exemplu pozitiv, este și mai greu să realizezi de ce greșești când îți cauți dragostea. Nu toate poveștile de dragoste se termină cu ”au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Cu cât ai așteptări mai mari cu atât o să fii mai dezamăgită.

De-a lungul vieții, pe măsură ce avem diferite experiențe, începem să avem tot felul de prejudecăți sau idei, care ne fac mai mult rău decât bine.

Cele 7 mituri care nu te lasă să îți găsești iubirea

  1. Un bărbat peste 40 de ani nu este singur degeaba – nu e întotdeauna adevărat. De cele mai multe ori este vorba de sincronizare. Nu toți avem norocul să întâlnim oamenii potriviți pe la 20 sau 30 de ani. Nu toți evoluăm în același ritm. Judecă un om după caracter nu după istoria sa.
  2. Poți schimba un bărbat dacă te strădui suficient – sunteți împreună de câțiva ani, dar el tot nu vrea copii sau să se căsătorească, însă tu îți păstrezi speranța. Crede-l când îți  spune că nu vrea ceva, chiar dacă e cu tine sau în general, nu te minte. Bărbații se pot schimba dar doar dacă vor ei.
  3. Aplicațiile de întâlniri sunt o pierdere de timp – Dragostea poate poate fi găsită pe internet sau pe aplicații de întâlniri, cunosc suficiente cazuri ( unul din cupluri face nunta chiar acest an). Dacă știi să cauți inteligent, vei întâlni oameni pe care altfel nu o să-i întâlnești.
  4. Dacă iubesc eu pentru amândoi este suficient – cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla nu este să fii singură ci să fii singură într-o relație. Nu te lupta singură cu morile de vânt, faptul că tu îl iubești nu o să compenseze iubirea lui niciodată.
  5. Dragostea învinge tot – nimeni nu te poate salva în afară de tine. Așa că, nu încerca să  salvezi  pe cineva, este la fel de inutil ca atunci când încerci să îl schimbi. Dacă cineva are un bagaj emoțional, fie din relații, fie din copilărie, dacă nu vor ei să se elibereze de acest bagaj, tu nu o poți face pentru ei.  Nu poți trăi viața altcuiva pentru el, crede-mă!
  6. Toți bărbații sunt la fel – nu generaliza. Dacă tu nu ai întâlnit încă bărbatul potrivit, asta nu înseamnă că toți sunt la fel. Dacă ai întâlnit bărbați care nu dau doi bani pe tine ca om, sau pe care nu îi interesează o relație serioasă, sau orice alt motiv,gândește-te că nu ei sunt de vină; s-ar putea să fii tu . Adică s-ar putea să nu realizezi, dar ai un tipar! Caută bărbatul care vrea să îți fie partener în adevăratul sens al cuvântului, și realizează că nu toți sunt la fel ci doar percepția ta asupra lor.
  7. Dragostea este suficientă întotdeauna – doar dragostea nu ajunge, în ciuda filmelor, clar nu este adevărat. O relație este ca un puzzle, dacă lucrurile nu sunt puse cap la cap așa cum trebuie atunci nu este o relație adevărată. Dacă nu vă puteți pune de acord cu să gândiți, acționați și să trăiți împreună, nu contează cât vă iubiți. NU O SĂ FUNCȚIONEZE!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *