11 trăsături ale unei femei adevărate

Miercuri, 14.Iun.2017 00:00 Dezvoltare personala, Psihologie Lasă un răspuns 1 vizualizari
 1. Are grijă de ea – o femeie care se mândrește cu persoana ei, capătă imediat atenție și respect. Este responsabilă pentru acțiunile care le întreprinde și își asumă consecințele, indiferent de rezultat. Poți să îți pui baza în ea, este muncitoare și are încredere în ea.
 2. Se simte bine în pielea ei – acest tip de femeie știe cât valorează ca om și are și încredere în ceea ce spune și face. Chiar dacă are și momente când nu se simte sigură pe ea ( că doar toți avem asemenea momente), se poate uita în oglindă cu mândrie. Și cel mai important lucru este că, este suficient de inteligentă încât să își dea seama că doar părerea ei contează când vine vorba de apariția ei.
 3. Este independentă – ceea ce înseamnă că nu are nevoie de un bărbat care să o valideze. O femeie independentă se bazează doar pe puterile ei când vine vorba de nevoile ei personale. O asemenea femeie intră într-o relație ca partener egal, dispusă să ”pună osul la muncă”.
 4. Nu este arogantă și narcisistă – se gândește la aproapele ei. Tot cea ce își dorește este dragoste, sinceritate și respect.
 5. Nu e genul să facă din țânțar armăsar – acestui tip de femeie nu îi plac jocurile infantile, nu îi place să se certe sau să te facă gelos. Fii sigur că atunci când o să clarifice situatia o să o facă definitiv, indiferent cu cine are o problemă: cu șeful sau cu iubitul.
 6. Te inspiră să fii cea mai bună versiune a ta – o femeie adevărată te va încuraja să faci ceva cu viața ta, pentru că vrea să îți atingi adevăratul potențial, tocmai pentru că te iubește și te respectă.
 7. Este rațională când vine vorba de conflicte – ca femeie matură, inteligentă, înțelege că la un anumit moment conflictul este inevitabil. Felul în care tratează conflictul însă, este altceva. Nu se rățoiește cala piață ci din contră, rămâne logică și stăpână pe ea, încurajând o soluție amiabilă.
 8. Are propriile păreri și este deschisă la minte – nu îi este frică să își spună părerile sau opiniile. Dar ceea ce este mai important, ascultă înainte de a-și forma o părere.
 9. Nu îi este rușine de intimitate – unei femei cu un caracter puternic nu îi este rușine de intimitate. Vei ști când este pregătită pentru următorul pas, ba chiar îți va spune cu ce se simte sau nu confortabil.
 10. Întotdeauna va lăsa o impresie pozitivă – după cum am mai spus, o femeie cu un caracter puternic presupune o femeie deșteaptă, deschisă, cinstită și loială. Din aceste motive, și nu numai, lasă o impresie pozitivă pe oriunde merge. O să vezi că oamenii din jurul ei o respectă și o admiră.
 11. Dacă o găsești considerăte un norocos – pe de altă parte ar trebui să fii și mândru, pntru că o asemenea femeie nu va ieși cu cineva care nu se ridică la un anumit nivel. Dacă vrea să își mai petreacă și restul vieții cu tine, ești de 100 de ori mai norocos!

Un singur sfat: NU DA CU BÂTA ÎN BALTĂ! Pe cât de greu este să o găsești, pe atât de ușor este să o pierzi!.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *