esteto.ro

10 motive pentru care să te îndrăgostești de o tipă care practică spiritua...

Vineri, 21.Apr.2017 00:00 Psihologie, Psihologie Spirituala Lasă un răspuns 1 vizualizari

Știu că în general, bărbații adoră misterul și nu sinceritatea, de aceea de câte ori suntem prea sincere cu ei aleg să fugă,indiferent că fug de noi sau de o relație serioasă. Bineînțeles, asta nu înseamnă că il ceri în căsătorie la prima întâlnire! Nu la astfel de sinceritate mă refer.

Se spune că bărbații sunt mai pragmatici, iar femeile mai ”sensibile”, că bărbații apreciază ambalajul, pe când femeia este  mult mai profundă. Să  nu exagerăm! Fiecare dintre noi apreciază întâi exteriorul și de abia apoi interiorul unei persoane.

Dar nu ar fi mai simplu, dacă un bărbat ar avea un ghid pentru a găsi femeia perfectă?  De aceea m-am  gândit că ar fi mult mai ușor, dacă te-ai întâlni cu o persoană care  spune întotdeauna ceea ce vrea și ceea ce simte.

10 motive pentru care vei iubi o tipă care practică spiritualitatea

  1. Crede că nimic nu se întâmplă fără un scop – crede în sincronicitate ca semn al Universului. Este convinsă că există un motiv pentru care ai apărut în viața ei, indiferent că ești ”sezonier” sau pentru toată viața. Este convinsă că veți avea împreună ceva neprețuit, fie că este vorba de amintiri, lecție de viață sau o bucățică din inima ta.
  2. Nu este falsă – este directă și onestă, deoarece nu vede motivul pentru care ar trebui să se prefacă că este altcineva. Își iubește defectele. ”Cu ea, ce e în gușă și în căpușă”!
  3. Iubește tot ce înseamnă viață – își iubește familia, prietenii, animalele sau plantele. Pentru ea, chiar și lucrurile au viață.

10 motive pentru care să te îndrăgostești de o tipă care practic[ spiritualitatea

  1. Învață și evoluează tot timpul – știe că nu este perfectă, dar tot încearcă să se auto-depășească.
  2. Nu îi este frică de necunoscut – majoritatea oamenilor tind să fie temători în ceea ce privește necunoscutul. Nu și ea. Ea știe că universul este atot-cuprinzător și că există mult mai mult decât poți vedea cu ochiul liber, că există secrete încă nedescoperite. Nimic nu o sperie, ba din contră, o face să fie mai puternică.
  3. Are o credință de neclintit – întotdeauna vede partea plină a paharului; are speranța că va fi mai bine. Crede că Univerul este de partea ei.
  4. Nu este materialistă – preferă să aibă o amintire pe viață decât un cadou temporar.
  5. Are compasiune față de orice ființă vie – i se rupe sufletul de câte ori trece pe lângă un adăpost de animale sau vede un animal părăsit pe stradă.
  6. Este una cu natura – ar prefera să fie înconjurată de natură decât să locuiască într-un oraș.
  7. Scopul ei este să fie împăcată cu ea însăși – nu îi plac dramele. Vede binele peste tot și în oricine. Preferă să fie singură decât să aibă prieteni mincinoși ( și de aceea, de cele mai multe ori, nu are decât câțiva prieteni). Poți conta pe ea întotdeauna. Nu te va minți niciodată și va fi întotdeauna sinceră cu tine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *