azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

10 modalități de a-ți găsi dragostea vieții tale

Vineri, 17.Mar.2017 13:06 Comunicare si relatii, Psihologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Când erai mai tânăr/ă și mai inocent/ă, credeai că îți vei întâlni dragostea vieții tale în fața unei librării, de exemplu, ați fi râs amândoi la o cafea, ați fi avut o frumoasă poveste de dragoste și o să ai ce povesti  și nepoților la bătrânețe. Dar acum, după nenumărate întâlniri dezastruoase, relații eșuate și o părere din ce în ce mai proastă despre sexul opus, s-ar putea să fi renunțat la visele naive pe care le aveați despre dragoste.

Nu vă dați bătuți, totuși! S-ar putea să nu abordați bine situația și atunci să nu vă găsiți dragostea!

Ce să faci ca să îți găsești dragostea

  1. Îmbunătățește-ți profilul online – internetul este un dar de la Dumnezeu, pentru că îți permite să-ți lărgești orizonturile, fără a ieși din casă. Totuși, dacă nu știi să te promovezi eficient o să primești cereri doar de la cei cu vârsta peste 50 de ani , care încă locuiesc cu ”mama”. Nu face descrieri generale despre propria persoană, mai degrabă vezi ce cauți tu cu adevărat. Nu contează că ești o persoană liniștită sau că îți place adrenalina, atâta timp cât vei spune cu adevărat cum ești tu ca om.
  2. Devino cea mai bună versiune a ta – uită pentru o clipă că vrei să îți găsești dragostea, concentrează-te pe viața ta și bucură-te de ea. Dacă ai un job de la 9 la 5, găsește un hobby care să îți înfrumusețeze ziua. Nu numai că vei cunoaște oameni cu interese similare, dar te vei transforma într-o persoană interesantă.
  3. Nu te plafona– există confort în familiaritate, dar dacă nu ai parte de ceea ce vrei în actuala relație, nu te plafona și renunță.Dacă stai în relație pentru că ți-e frică să stai singur/ă nu e corect față de nici unul din voi. Ba chiar pierzi timpul, în loc să cauți persoana pe care o dorești și cu care vrei să îți petreci restul zilelor.
  4. Nu te minții – doar pentru că l-ai auzit pe tipul de care îți place, spunând că îi plac brunetele :NU TE DUCE FUGA, LA PRIMUL COAFOR! În orice relație se fac compromisuri, dar asta nu înseamnă să te transformi în ceea ce nu ești.
  5. Fi realist/ă – nimeni nu este și nu se comportă ca în filme! Așa că nu te aștepta să vină Făt-Frumos, când ”calul” e mult mai aproape și mai realist. Cu cât ești mai realist/ă, cu atât vei întâlni mai ușor pe cineva care să te iubească așa cum ești, și care totuși nu va fi coafat/ă la un hair-stylist.
  6. Nu te mai gândi la trecut – chiar dacă ai avut de suferit în trecut, nu te mai gândi la acest lucru. Încearcă să acorzi prezumția de nevinovăție și să ai un nou început, mai ales că este vorba de o persoană nouă și nu un/o fost/ă.
  7. Nu-ți fie frică să faci primul pas – odată cu venirea secolului 21 s-au modificat și așteptările. Dacă ești femeie în căutarea unei relații nu mai trebuie să aștepți să facă bărbatul primul pas, spune-i ce te interesează și vezi ce se întâmplă mai departe.
  8. Ia-o de la capăt – nu toate întâlnirile și nu toate relațiile sunt magice, dar asta nu înseamnă că următoarea nu va fi. Nu te lăsa păgubașă! Ai încredere în tine, ridică-te și mergi mai departe!
  9. Spune clar ce vrei de la o relație – dacă vrei într-adevăr o relație serioasă atunci nu pierde timpul cu flirturi, astfel veți fi amândoi pe aceeași lungime de undă. Asta nu înseamnă să te apuci să îi spui despre ceasul tău biologic, ci doar să fii sincer și deschis, pentru ca și celălalt să vrea același lucru.
  10. Nu face compromisuri cu viața ta – dacă ai 35 de ani și încă nu ți-ai găsit dragostea, nu dispera. Concentrează-te pe muncă, hobby-uri sau orice altceva pentru că fericirea vine sub multe forme. Nu sări într-o relație doar pentru că nu ai ce face! Dacă iubești da, altfel, este o pierdere de timp pentru amândoi!

Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *