azk.ro -cosmetice profesionale pentru saloane

10 lucruri de care are nevoie femeia Alpha într-o relație

Sâmbătă, 18.Mar.2017 07:38 Comunicare si relatii, Psihologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Femeile Alpha sunt independente și puternice în toată puterea cuvântului. Sunt obișnuite să conducă și din această cauză pot intimida. Sunt sigure pe ele, ambițioase și nu le este frică să îți spună verde în față cum stă treaba. O asemenea femeie este intimidantă pentru anumiți parteneri, care sunt fie extrem de competitivi cu o asemenea femeie sau prea delăsători pentru a fi un adevărat partener.

Ce are nevoie o femeie Alpha într-o relație

  1. Să fie provocată– partenerul unei femei Alpha trebuie să fie stăpân pe sine, să fie la fel de grațios când pierde ca și atunci când câștigă. Partenerul adevărat pentru o asemenea femeie trebuie să o provoace să evolueze.
  2. Are nevoie de încredere – dacă vrei să fii partenerul unei femei Alpha,orice secret îți va spune trebuie să rămână între voi. Și ea are nevoie din când în când să își lase garda jos, iar dacă nu are încredere în tine în cine ar putea avea? Are nevoie să știe că nu o vei trăda niciodată!
  3. Are nevoie de respect –vrea să știe că ai încredere în deciziile ei. Odată ce a luat o decizie nu o contesta! Are nevoie să îi respecți limitele și spațiul, și cel mai important lucru nu o minți indiferent care ar fi motivul! Are nevoie de cineva care să o  respecte indiferent cât  de supărată este, cineva care să o susțină și cineva care să nu o ridice pe un piedestal (de pe care oricum va cădea la un moment dat).
  4. Are nevoie de independența ei – femeia Alpha trebuie să fie lăsată să se bucure de prietenii ei, de pasiunile ei și de orice vrea ea să facă. Adică, dacă ești o persoană cicălitoare, care nu poate sta singur câteva ore, nu ai ce căuta lângă ea. Femeia Alpha are nevoie de un partener care să trăiască și în afara relației, care să aibă prieteni și pasiuni externe vieții de cuplu.
  5. Nu o încurca – femeia Alpha când trebuie să facă ceva face, nu se încurcă, nu trage de timp, pentru că știe că altcineva nu o să facă treaba respectivă în locul ei. Are nevoie de un om care să se miște în același timp cu ea și poate cu aceeași viteză. Dacă o ții în loc, s-ar putea să se descotorosească de tine, cât ai zice „pește”!
  6. Are nevoie de un partener  – are nevoie de cineva care să tragă în aceeași direcție cu ea. Un partener pentru femeia Alpha înseamnă cineva care are propriile opinii, care are proprii bani și care nu este extrem de orgolios. Are nevoie de cineva care să meargă în pas cu ea, nu în fața și nu în spatele ei. 
  7. Are nevoie să râdă –  are nevoie de cineva care să destindă atmosfera, cineva cu care poate să râdă și cineva de care să râdă fără să se simtă jignit.
  8. Are nevoie să fie pusă la locul ei – trebuie să îi reamintești din când în când, că nimeni nu  e perfect, că oricine poate face greșeli fără să fie și nesimțit. Femeia Alpha are nevoie de cineva care ”să o țină în frâu atunci când e cazul”.
  9. Are nevoie de un om educat – are nevoie de conversație inteligentă. Indiferent că este vorba de știri curente, spiritualitate sau ezoterism, femeia Alpha are nevoie de cineva care este la curent cu orice subiect în vogă sau cu orice informație care ține de cunoștințe generale.
  10. Are nevoie de cineva cu tact – atâta timp cât ea știe să se comporte în societate, așteaptă același lucru și de la tine. Așa că dacă ai de discutat lucruri serioase, așteaptă să ajungeți în privat, nu ”spăla rufele” de față cu toată lumea!

 Alexandra Dănciulescu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *