Termeni si conditii

Identitate

Zenivers este un portal online ce oferă informații și servicii din domenii precum Spiritualitate, Sănătate și Psihologie.

Site-ul www.zenivers.ro este proprietatea Admarks Media SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.zenivers.ro numit generic in continuare ZENIVERS.

Accesul si utilizarea site-ului www.zenivers.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

Accesul la site

Zenivers garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Zenivers.

Copyright

Intregul continut al site-ului Zenivers – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Zeniverssi a colaboratorilor săi si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris în prealabil din partea Zenivers a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Limitare de responsabilitate

In site-ul Zenivers sunt prezentate informatii din domenii precum Spiritualitate, Sănătate și Psihologie. De asemenea oferim servicii de publicitate si servicii astrologice. Toate informatiile puse la dispozitie, fie gratuit fie contra-cost, sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Zenivers nu va fi raspunzător pentru prejudicii (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire corecta a informatiei oferite si pentru orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de neplaceri.
Zenivers si colaboratorii lui nu vor fi raspunzatori de neimplinirea vreunei previziuni astrologice, fiind adeptii principiului: „Astrele predispun, dar omul dispune!”.
Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propria raspundere.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

REGULI DE UTILIZARE:

 

Conditii de preluare a articolelor:

Pot fi preluate articole din site www.zenivers.ro in urmatoarele conditii:

Zenivers aproba preluarea partiala a articolelor de pe site, constand in primele 3 paragrafe ale unui articol, urmate de link catre articolul in speta, in site-ul www.zenivers.ro.

Nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site in mod integral;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Zenivers sau a retelei Zenivers sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Zenivers care nu sunt publice, fara autorizatie;
– incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Zenivers prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”.
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. ZENIVERS  va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

 

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

 

Zenivers isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Zenivers nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Zenivers poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.