Horoscop saptamanal Varsator

Caracteristici generale ale zodiei Vărsător
Zodia Vărsător este o zodie de aer, guvernată de planeta Uranus, ceea ce sporeşte nativilor înclinaţia către descoperire, creativitate, inventivitate şi cunoaştere.
De asemenea, Vărsătorii au un simţ al libertăţii şi rebeliunii ieşit din comun şi nu vor suporta să se supună vreodată regulilor, dacă nu sunt ale lor proprii.
Care este personalitatea Vărsătorului?
Vărsătorul este o fire foarte non-conformistă, mereu în căutare de ceva nou şi interesant în viaţa lor ,dar mai ales ceva original. Nativii tind să fie foarte inventivi şi carismatici în relaţiile cu ceilalţi, dar mai ales tind să uimească prin ideilor lor şi filosofia de viaţă.
Vărsătorul are o gândire avansată, el mereu este cu un pas înaintea umanităţii, întodeauna îi place să creeze lucruri inedite şi să revoluţioneze umea în care trăieşte prin acţiunile sale.
Cum stă Vărsătorul la capitolul sănătate?
Datorită tendinţei lor de a căuta libertatea cu orice preţ, uneori Vărsătorii pot deveni agitaţi, dar această stare se manifestă numai lăuntric, afectând sistemul nervos al nativilor. Sunt predispuşi la orice înseamnă afecţiuni craniene şi dureri de cap. Dacă au dureri de stomac, aceastea sunt în directă legătură cu sistemul nervos şi adesea problemele de la nivelul stomacului sunt cauzate de stres şi griji.
Cum munceşte Vărsătorul?
Precum spuneam Vărsătorul este foarte original şi adesea lucrează la ideile lui personale, încercând să-şi deschidă o afacere pe cont propriu, simţul analitic şi organizatoric fiind şi el adesea cultivat. În ciuda faptului că par a fi cu capul în nori atunci când muncesc la ceva, de fapt Vărsătorii sunt foarte idealişti şi lucrează neîncetat să-şi vadă visul împlinit. Proiectele sale şi activităţile laborioase nu sunt cele mai bine planificate, dar le iese totul la primul impuls, având sclipiri de moment extrem de ingenioase.
De asemenea, datorită faptului că are o vastă înţelegere asupra naturii umane, Vărsătorul ar putea lucra în domenii care ţin de dezvoltare personală, evoluţie umanitară, cauze umanitare,etc.
Cum iubeşte Vărsătorul?
Pe cât de extrovertit şi entuziasmat poate fi atunci când se îndrăgosteşte, pe atât de timid este faţă de persoana iubită. Vărsătorul păstrează adesea un soi de distanţă şi pentru că ţine prea mult la libertatea sa, mai degrabă dă senzaţia unui amic sau a unui tovarăş de drum, decât al unui partener responsabil şi dispus să îşi assume angajamente. Relaţia lor depinde şi foarte mult de starea lor de spirit. Adesea pot fi în mişcare încontinuu, sentimentele curgând ca un fluviu fără oprire, alteori fiind ca nişte lacuri glaciare, total inexpresivi şi plictisiţi de tot ce se află în jurul lor. Dar asta nu durează prea mult, Vărsătorul va găsi întotdeauna pe cineva interesant la orizont care-i va readuce cheful de viaţă.
Cu cine se potriveşte Vărsătorul?
Vărsătorii sunt atraşi de acele persoane carismatice, extrem de inteligente şi ludice totdată. Apreciază persoanele care le respectă ideea de libertate şi intimitatea, fără a-i copleşi cu prea multe dovezi de afecţiune, preferând în schimb să aibă întotdeauna un prieten cu care să iasă la film, în parc şi care să iubească distracţia la fel de mult ca şi el. Zodiile compatibile cu nativul Vărsător sunt zodiile de aer precum: Balanţă, Vărsător sau Gemeni dar şi cele de foc: Leu, Săgetător şi Berbec.
În Zenivers puteţi citi horoscopul de săptămâna asta şi săptămâna viitoare pentru Vărsător, iar în curând şi cel zilnic şi lunar.