Horoscop saptamanal Scorpion

Caracteristicile generale ale zodiei Scorpion
Scorpionii tind adesea să aibă nişte trăsături foarte pronunţate de ambiţie şi voinţă. În aceeaşi notă îi caracterizează foarte bine puterea, sexualitatea şi necesitatea de schimbare. Sunt atraşi către tot ce e obscur, mister nedezlegat şi ocultism.
Zodie de apă, guvernată de planeta Marte, Scorpionii au o vitalitate de invidiat şi o îndrăzneală aproape molipsitoare.
Personalitatea zodiei
Precum spuneam, Scorpionii sunt adepţii sentimentelor intense, pentru ei totul este în alb şi negru, nu există cale de mijloc. Ori se dedică întru totul, ori renunţă definitiv. De altfel, nativii din zodia Scorpion au o fire incredibil de carismatică, sociabilă şi dau dovadă mereu de deschiere. Însă sub această mască de putere, de magnetism acerb, Scorpionii, în sinea lor duc lupte interioare extrem de conflictuale.
De asemenea, Scorpionii sunt caracterizaţi de dualitate, pot fi ori foarte pozitivi, ori foarte negativi, uneori optând să aibă o fire sarcastică, să înţepe cu vorba lor şi să nu îi lase în pace pe cei lângă ei. Dar le sunt iertate toate greşelile de îndată ce afişează un zâmbet larg şi atrăgător, fiind absolut cuceritori atunci când îşi propun.
Cum stă Scorpionul la capitolul sănătate?
Datorită firii sale excesive, uneori Scorpionul are de suferit dacă nu se temperează când vine vorba de mâncare, fiind un gurmand înrăit. El preferă carnea şi mâncărurile grase, dar ar trebui să opteze pentru fructe şi legume şi un aport de fibre în dieta sa pentru a avea probleme cu intestinul gros. Ficatul, intestinul gros şi organele genitale fiind punctele sale slabe în organism.
Cum munceşte Scorpionul?
Dat fiind că nativului din zodia Scorpion nu îi place să umble cu jumătăţi de măsură, acesta are mari şanse de succes în tot ce face, deoarece dă tot ce poate. Are o mare calitate: viziunea de ansamblu şi optimismul noilor începuturi. Se descurcă de minune să pună proiecte pe picioare şi să le coordoneze spre reuşită, datorită abilităţilor de leader înnăscute. De asemenea iubeşte provocările pe care le abordează întodeauna cu răbdare şi pasiune, ajungând adesea la un rezultat mai mult decât satisfăcător.
Cum iubeşte Scorpionul?
Cu pasiune. Acesta este cuvântul cheie. Scorpionul are relaţii intense şi îi place să cucerească şi să aibă relaţii stabile, însă el e greu de citit. Pe faţa lui, rareori se vede vreo expresie care să îi trădeze sentimentele, având o mască de strălucire care acoperă orice urmă de tristeţe sau fericire. Niciodată nu poţi să ştii ce gândeşte sau ce simte cu adevărat, însă un lucru e cert, Scorpionul are o fire fidelă în prietenii şi relaţii şi uneori dă dovezi chiar de romantism sau afecţiune pură. La fel ca şi în celelalte domenii el vrea totul sau nimic.
Cu cine se potriveşte Scorpionul?
Scorpionii sunt atraşi de firile puternice dar şi de cele sincere. În ciuda atracţiei pentru putere însă, nu preferă persoanele îngâmfate. Ca să cucereşti inima Scorpionului trebuie să îi arăţi că eşti cu adevărat atras de magnetismul lui şi că eşti dispus să faci totul pentru el. Zodiile cu care se potriveşte cel mai bine Scorpionul sunt cele de apă precum: Peşti, Rac sau Scorpion şi cele de pământ precum Fecioară, Taur sau Capricorn.
În Zenivers puteţi citi horoscopul de săptămâna asta şi săptămâna viitoare pentru Scorpion, iar în curând şi cel zilnic şi lunar.