Horoscop saptamanal Sagetator

Caracteristici generale Săgetător
Principalele caracteristici ale Săgetătorului sunt spiritul aventurier, dorinţa de a evolua şi de a experimenta mai ales. Săgetătorii nu tind să se oprească la anumite răspunsuri, sunt dornici de cunoaştere şi cercetează într-un mod foarte prolific până să se oprească asupra unor concluzii.
Săgetătorul este o zodie masculină, de foc, guvernat de planeta Jupiter care influenţează spiritualitatea, înclinaţia către filosofie şi religie cât şi moralitatea şi generozitatea.
Care este personalitatea Săgetătorului?
Săgetătorii sunt o fire foarte activă şi plină de entuziasm. Ei tot ce fac, fac cu plăcere şi spor. De asemenea, sunt foarte comunicativi şi le place să fie înconjuraţi numai de prieteni buni.
De asemenea nativul din zodia Săgetătorului este mereu un optimist convins, greu de doborât de necazuri şi greutăţi. Săgetătorul este mereu jovial şi prietenos, având totodată o fire idealistă şi o gândire profundă, în ciuda aparenţei de superficialitate pe care o afişează. Cel mai mare defect al Săgetătorilor este că uneori sunt posesivi şi chiar egoişti. Se preocupă atât de mult de starea lor interioară încât uita de sentimentele celorlalţi şi fără să vrea îi poate răni.
Cum stă Săgetătorul la capitolul sănătate?
Săgetătorul este o fire deschisă şi prin urmare şi organismul său are nevoie de spaţii largi şi de preferat spaţii cu încărcătură spirituală, precum natura sau locaţiile la munte pentru a se simţi în elementul său natural. Îi fac bine plimbările în natură şi mai ales locurile calme, peisajele senine de vară şi apele liniştite. Punctele sensibile ale Săgetătorului sunt ficatul şi nervul sciatic, însă şi coapsele şi gambele pot fi în pericol de afecţiuni dacă nu se îngrijesc de ele conform indicaţiilor zodiacale.
Cum munceşte Săgetătorul?
Săgetătorul este o fire foarte sârguincioasă şi pasionată de munca pe care o depune, astfel are nevoie de un loc de muncă dinamic unde să se simtă apreciat şi poate chiar să deţină o funcţie de conducere şi coordonare, însă nici sub funcţia de subaltern nu dă un randamant slab neapărat. Este foarte încrezător în forţele proprii şi poate ajunge departe dacă nu îi atrage atenţia ceva mai special şi mai interesant, explorarea fiind principalul său mobil. De asemenea, este interesat de studiile superioare şi mai ales de domenii precum: filosofie, fenomene paranormale, psihologie, etc, meserii care ţin de o vastă cunoaştere şi experienţă de viaţă.
Cum iubeşte Săgetătorul?
Chiar dacă este foarte pasional şi atunci când iubeşte, iubeşte sincer, Săgetătorul este de asemenea un copil în sinea lui şi nu îşi poate asuma de multe ori o responsabilitate prea mare faţă de cineva. Datorită acestui simţ al libertinajului accentuat, e posibil chiar ca nativul din Săgetător să nu fie foarte atras de ideea unei căsătorii sau o relaţie care implică foarte multe responsabilităţi. În acelaşi timp, deşi îi place să exploreze şi să cunoască diversitatea în relaţiile sale, nu s-ar deda unei aventuri extra-conjugale şi nici n-ar accepta ca persoana iubită să fie angrenată într-o altă relaţie, fiind posesiv din fire.
Cu cine se potriveşte Săgetătorul?
Săgetătorul este atras de acele firi puternice, nu numai pe plan material dar şi spiritual, oameni care dau dovadă de nişte capacităţi intelectuale ieşite din comun şi care merită atenţia lui, astfel încât să-i trezească interesul pe plan imaginar. Zodiile cele mai potrivite sunt cele de foc precum: Leu, Săgetător,şi Berbec sau cele de aer precum: Balanţă, Vărsător şi Gemeni.
În Zenivers puteţi citi horoscopul de săptămâna asta şi săptămâna viitoare pentru Săgetător, iar în curând şi cel zilnic şi lunar.