Horoscop saptamanal Rac

Caracteristicile generale ale zodiei Rac
Nativii din zodia Rac se definesc prin trăsături precum: intuiţie, romantism, copilărie,afecţiune, fiind nişte romantici incurabili şi având o mare capacitate de a iubi tot ce e în jurul lor. Planeta care guvernează această zodie este Luna, influenţând astfel tendinţele nativilor către tot de înseamnă frumuseţe, eleganţă, intimitate, meditaţie şi linişte sufletească.
Care este personalitatea zodiei Rac?
Pentru cei din zodia Rac sunt foarte importante relaţiile cu cei din jur, dar mai ales cu cei apropiaţi. Nativul din zodia Rac se ataşează foarte uşor de cineva, fiind persoane foarte afective şi cu greu uită atunci când cineva le greşeşte. Timiditatea si sensibilitatea la tot ce e frumos si fragil sunt trăsături foarte importante pentru Rac, asemeni fragilităţii carapacei sub care se ascund. Adesea, ei arată o altă faţă lumii şi se bazează pe protecţia propriei cochilii, simţind adesea nevoia de intimitate şi căldura unui cămin. Racul este astfel o persoană blândă, iubitoare şi sensibilă, făcând orice să obţină iubirea şi aprecierea celor din jur.
Cum stă Racul la capitolul sănătate?
Sănătatea nativului din zodia Racului ţine foarte mult de starea sa emoţională, punctele sensibile fiind în zona inimii şi a pieptului. De altfel, poate avea probleme cu sistemul digestiv dacă problemele care îl macină sunt de ordin interior, prin urmare nativul trebuie să pună mare preţ pe relaxare, plimbări în natură şi înot.
Cum munceşte nativul din zodia Racului?
Datorită sentimentului de securitate de care uneori poate fi dependent, nativul din zodia Rac nu poate munci singur şi are în permanenţă nevoie de şefi să îi confirme valoarea şi calitatea muncii sale. Racul poate fi astfel, un bun subaltern pentru că îşi ascultă şeful întocmai ca un copil părintele, dar în acelaşi timp se descurcă foarte bine şi în poziţia de şef pentru că poate controla totul. Nu va vea în schimb niciodată o atitudine net superioară faţă de angajaţii săi, ci mai degrabă o să încerce să şi-i apropie pentru ca munca să se desfăşoare în deplină armonie şi să pară că fac parte din aceeaşi familie.
Racul este astfel un muncitor care se străduieşte mult, fidel locului său de muncă şi dă întodeauna senzaţia că te poţi baza pe el.
Cum iubeşte Racul?
În relaţiile pe care le clădeşte pentru nativii din zodia Rac contează foarte mult sinceritatea sentimentelor şi trăinicia lor. Racul este un romantic incurabil şi va lega întotdeauna relaţii de durată şi care să îi confere sentimentul de securitate şi de cămin echilibrat de care are nevoie. De asemenea, Racul, prin sensibiitatea sa sporită este capabil să aibă un contact profund cu persoana iubită sau cu prietenii săi, neştiind ce înseamnă să ai o relaţie superficială sau din interes. Aceste concepte nu există în vocabularul său, el se ataşează şi se dăruieşte cu toată inima persoanelor cu care intră în contact. Foarte important este să simtă că se află pe aceeaşi lungime de undă cu el şi că merită încrederea şi afecţiunea pe care acesta o are de oferit.
Cu cine se potriveşte nativul din zodia Rac?
Pentru Raci este cel mai bine să se înconjoare de persoane de încredere care ştiu să aprecieze cât de multe are el de oferit pe plan afectiv şi care nu sunt capabile să le înşele aşteptările. Cele mai potrivite zodii pentru Raci sunt cele care valorifică şi ele la rândul lor frumuseţea, iubirea şi stabiitatea, adica cele din semnul apei precum: Rac, Scorpion şi Peşti sau cele de pământ precum: Capricorn, Taur şi Fecioară.
În Zenivers puteţi citi horoscopul de săptămâna asta şi săptămâna viitoare pentru Rac, iar în curând şi cel zilnic şi lunar.