Horoscop saptamanal Pesti

Caracteristici generale ale zodiei Peşti
Zodia Peşti este caracterizată de acele trăsături care ţin de un comportament mai degrabă introvertit, mistic şi visător. Principalele cuvinte care definesc zodia Peştilor sunt: magie, superstiţie, vis, cunoaştere, interiorizare, credinţă şi sacrificiu.
Care este personalitatea Peştilor?
Peşti tind să aibă un caracter mai degrabă introvertit şi rezervat decât popular, cu toate că nu le lipsesc prietenii şi cunoştinţele din cele mai variate cercuri, fiind nişte ascultători foarte buni. Aceştia dau dovadă de calm în majoritatea situaţiilor, fiind nişte visători şi de idealişti profunzi. Le plac lucrurile cu o încărcătură spirituală profundă şi sunt atraşi către tot ce e frumos şi idealist. Nu sunt foarte siguri pe sine şi nici orgolioşi, dar atunci când se simt jigniţi pot riposta destul de agresiv.
Cum stau Peştii la capitolul sănătate?
Orice problemă de sănătate ar avea-o Peştii va fi întotdeauna strict legată de starea lor interioară, consumându-se adesea încet şi mărunt pentru orice lucru pe care îl greşesc sau care ar putea da greş din cauza lor. Punctele sensibile ale nativilor din Peşti sunt legate de circulaţia sângelui, membrele inferioare şi sistemul digestiv.
Cum muncesc Peştii?
În ciuda faptului că nu sunt foarte extrovertiţi aceştia sunt foarte muncitori şi dau tot ce pot la locul de muncă. Sunt în permanenţi ocupaţi de poziţia lor şi încearcă să ocupe un post cât mai fruntaş în domeniul lor. Peştii se implică în proiecte care le pot aduce împlinire şi acced mereu către cele mai înalte ţeluri pe care le urmăresc cu o visare aproape molipsitoare. Defectele sale la locul de muncă ar fi că sunt uşor influenţabili şi chiar uneori naivi. Mai mult decât atât, în ceea ce priveşte luarea deciziilor nu sunt cei mai în măsură să aibă ultimul cuvânt, fiind foarte nehotărâţi. Partea bună este că atunci când găsesc metoda ideală, se concentrează pe aceea şi dau tot ce pot pentru a-şi duce sarcinile la bun sfârşit.
Cum iubesc Peştii?
Peştii sunt o fire foarte blândă şi tolerantă, mai ales când vine vorba despre persoana iubită şi de o relaţie în care au investit mult timp. Au nevoie de dovezi de iubire sincere şi permanente, dar mai ales îşi doreşte să fie tot timpul alintat şi mângâiat. Peştii au nevoie de afecţiune şi bunătate mai mult decât orice altă zodie din zodiac, ei la rândul lor fiind mângâierea celor aflaţi la necaz. Nativii din zodia Peştilor oferă o iubire plină de sensibilitate şi sunt foarte dezamăgiţi când partenerul nu se ridică la aşteptările lor. De asemenea, în cazul unor despărţiri riscă să se consume prea mult şi să se refugieze în vicii, ajungând până la auto-distrugere.
Cu cine se potrivesc Peştii?
Peştii au nevoie de un partener stabil şi iubitor care să le ofere dovezi de iubire dese şi pline de afecţiune. Asemeni unor copii care au nevoie de îngrijire permanentă, cel care intră într-o relaţie cu un nativ din zodia Peştilor trebuie să fie răbdător şi să îi iubească necondiţionat. Zodiile cu care sunt Peştii compatibili sunt cele de apă precum: Peşti, Scorpion sau Rac şi cele de pământ precum: Capricorn, Taur şi Fecioară.
În Zenivers puteţi citi horoscopul de săptămâna asta şi săptămâna viitoare pentru Peşti, iar în curând şi cel zilnic şi lunar.