Horoscop saptamanal Leu

Caracteristici generale ale zodiei Leu
Putere, glorie, transparenţă şi supremaţie. Aceste adjective elogioase par a fi cuvintele cheie care definesc caracterul general al zodiei Leu. Leii sunt guvernaţi de planeta Soarelui şi prin urmare ei devin nişte zodii solare, nişte caractere pline de strălucire şi exuberanţă.
Zodia Leu este o zodie de foc, predominant masculină cu tendinţe de egocentrism, teatralitate şi entuziasm. De asemenea, Leii mai sunt caracterizaţi de generozitate,curaj şi mult succes în viaţă.
Personalitatea Leului
Nativul din zodia Leu deţine un caracter plin de entuziasm şi mereu deschis la orice îi poate aduce zâmbetul pe buze, atâta timp cât toate îi merg bine. Pe cât de fericit şi extrovertit poate fi la bine, la rău, Leul este negru de supărare şi nu doreşte să vadă pe nimeni. Mai mult, i-ar plăcea ca cei din jurul lui să ghicească de ce este el supărat şi să vină în grabă să-l consoleze, lucru care nu se întâmplă prea des, dar atunci când se întâmplă Leul ţine minte acea persoană şi tinde să se apropie mai mult de ea. De asemenea, Leul tinde să aibă relaţii cât mai multe şi îi poate fi util să fie popular, dar în acelaşi timp nu îi place ca relaţiile pe care le are să fie superficiale şi de interes, apreciază adevărul şi sinceritatea sentimentelor mai mult decât popularitatea.
Cum stă Leu la capitolul sănătate?
Fiind o fire foarte activă, Leul are nevoie să practice acele sporturi care îi pun în mişcare circulaţia şi bătăile inimii, punctele sale sensibile fiind: spatele, coloana, inima, pieptul şi tot ce ţine de zona inimii şi arterele cardiace. De altfel, Leul are o constituţie robustă şi rezistentă, şi atunci când îl pândeşte boala acesta o alungă cu tenacitate şi curaj.
Cum munceşte Leul?
Datorită nevoii sale de afirmare Leul este un bun conducător, îşi creează o imagine impecabilă la locul de muncă, fiind un angajat exemplar sau un şef autoritar, dar foarte apropiat de angajaţii săi pe care se străduieşte să-i ţină mereu mulţumiţi. Leului nu îi place să facă lucrurile de mântuială şi nici cu grabă, ca rezultatul să nu fie unul satisfăcător. El îşi urmează ţelul întotdeauna, având visuri înalte (uneori visează prea departe) dar de multe ori reuşeşte ce îşi propune, trecând foarte uşor şi cu demnitate peste eşecuri. Cel puţin aşa se vede din afară, căci în sinea lui Leul se consumă foarte mult, însă atâta timp cât dă dovadă de siguranţă, Leul nu va părea niciodată înfrânt.
Cum iubeşte Leul?
Precum spuneam, Leul nu face nimic de mântuială şi nici la capitoul relaţii lucrurile nu stau altfel. El vrea totul sau nimic. Nu se mulţumeşte cu puţin, deoarece şi el e dispus să pună lumea la picioare celor din jurul lui. Prieteni, familie, persoana iubită – Leul are o inimă mare pentru toţi şi le oferă aceeaşi afecţiune şi protecţie. Tocmai datorită acestei dispoziţii şi deschideri largi e posibil să fie dezamăgit de multe ori şi sentimentele celor din jur să nu fie pe măsură: moment în care Leul pleacă efectiv cu coada între picioare, nu tânjeşte niciodată după afecţiune, ar fi sub demnitatea lui!
Cu cine se potriveşte Leul?
Datorită firii sale pasionale Leul se potriveşte cu acele zodii care sunt capabile să îi ofere atenţia şi afecţiunea de care are nevoie, sentimentele pale sau superficiale nefiind domeniul său de expertiză. Zodiile potrivite sunt cele de foc, precum: Berbec, Leu, Săgetător sau cele de aer: Gemeni, Vărsător sau Balanţă.
În Zenivers puteţi citi horoscopul săptămânal, al săptămânii viitoare pentru această zodie, iar în curând şi cel zilnic şi lunar.