Horoscop saptamanal Gemeni

Caracteristici generale ale zodiei Gemeni
Idei, creativitate şi bune abilităţi de comunicare cu ceilalţi. Motto-ul zodiei Gemeni în viaţă este: “Pun mare valoare pe dezvoltarea personală şi îmi fructific spiritul creativ şi discernământul raţional.”
Zodia Gemeni face parte din zodiile de aer, guvernate de Mercur, predominant masculină care valorifică foarte mult gândirea, spiritualitatea, creativitatea şi ingeniozitatea. De asemenea, punctele cheie ale zodiei Gemeni se află în tendinţa lor către ambivalenţă, dualitate şi superficialitate. Acestea pot fi deseori defecte care se pot dovedi utile în anumite situaţii dacă ştiu să profite de ele şi să le folosească în favoarea lor.
Care este personalitatea Gemenilor?
Datorită dualităţii sale nativul din zodia Gemeni poate da dovadă de instabilitate, uneori trecând cu uşurinţă de o stare la alta sau de la un temperament la altul, oferind senzaţia de ipocrizie sau superficialitate. În realitate Gemenii nici nu se gândesc la astfel de treceri, totul se întâmplă inconştient în mintea lor, motivul fiind acela că au nevoie în permanenţă de mişcare, dinamism şi să pună lucrurile pe roate tot timpul. De asemenea, datorită inteligenţei lor sclipitoare deţin abilităţi extraordinare de comunicare, întreţinând discuţii antrenate şi inteligente pe cele mai diverse şi ingenioase teme. Partenerul lor de discuţii sau de afaceri nu se va plictisi niciodată de creativitatea şi bagajul de soluţii pe care îl are nativul din Gemeni la îndemână.
Cum stau Gemenii la capitolul sănătate?
Punctele sensibile ale nativului din zodia Gemeni pot fi braţele, mâinile, plămânii, sistemul respirator şi sistemul urinar. Datorită mobilităţii lor crescute şi a agitaţiei pe care o produc singuri în jurul lor, Gemenii au nevoie de odihnă constant şi de un program regulat de somn, altfel e posibil ca sistemul lor imunitar să fie în pericol. Primele simptome de boală pe care aceştia le manifestă adesea pot fi din cauza stresului.
Cum muncesc Gemenii?
Nativii din zodia Gemeni nu sunt foarte conservatori când vine vorba despre o meserie şi tind să fie la curent cu orice mişcă în aria lor de activitate, dar şi în alte domenii, fiind dornic oricând de reprofilare. Gemenii sunt foarte curioşi şi nu se pot hotărâ niciodată cu adevărat ce vor să facă şi de aceea experimentează foarte mult înainte de a se angaja undeva. Ca angajat însă, Gemenii pot avea foarte mare succes tocmai datorita carismei lor şi a dorinţei de a fi la curent cu tot. Mânuieşte foarte bine toate aparatele de comunicaţii, fiind foarte fiabil cu telefonul, laptopul, maşina de scris etc. I se pot potrivi meserii precum: orator, PR, jurnalist, reporter sau intermediar.
Cum iubesc Gemenii?
Datorită deschiderii sale şi a carismei inconfundabile nativilor din zodia Gemeni nu le va fi niciodată foarte greu să lege relaţii. Aceştia cuceresc foarte uşor prin inteligenţa lor, conversaţiile inedite şi creativitatea de care dau dovadă. De multe ori, ceea ce îi face să nu rămână prea mult într-o relaţie este tocmai curiozitatea şi entuziasmul pentru tot ce e nou. Atitudinea sa afectivă poate fi uşor confundată uneori cu cea a unui adolescent, păstrându-şi efervescenţa şi strălucirea ca la 15 ani.
Cu cine se potrivesc Gemenii?
Gemenilor le plac acele persoane care dau dovadă de interes şi creativitate în situaţii de flirt. De asemenea, sunt atraşi de persoane carismatice la fel ca şi ei, de succes şi de o inteligenţă sclipitoare. Zodiile potrivite pentru Gemenii pot fi cele complementare de foc: Berbec, Leu sau Săgetător sau cele de aer: Vărsător, Gemeni şi Balanţă.
În Zenivers puteţi citi horoscopul săptămânal, al săptămânii viitoare pentru această zodie, iar în curând şi cel zilnic şi lunar.