Horoscop saptamanal Fecioara

Caracteristici generale ale zodiei Fecioară
Caracteristicile care definesc zodia Fecioarei sunt acele calităţi care ţin de un spirit analitic, practic, tradiţionalist, şi organizatoric. De asemenea Fecioara este zodia guvernată de Planeta Mercur, o zodie feminină, cu o atitudine predominant constructivă şi pozitivă.
Care este personalitatea Fecioarei?
Atuurile Fecioarei sunt comunicarea, stilul oratoric foarte bun şi faptul că îşi cunoaşte locul şi nu dă dovadă niciodată de îngâmfare. Pe de altă parte, în conversaţiile cu prietenii sau cunoştinţele lor le place sa dea sfaturi şi să fie ascultaţi, nativii din Fecioară considerându-se un izvor de înţelepciune. În astfel de cazuri pot da dovadă de un soi de aroganţă, deşi tendinţa lor duce mai degrabă către un comportament timid şi pudic; uneori pot exagera cu pudoarea şi timiditatea, moment în care pot fi consideraţi extrem de introvertiţi şi falşi.
Cum stă Fecioara la capitolul sănătate?
Datorită purităţii sale şi a obsesiei pentru curăţenie, nativul din Fecioară poate acorda uneori o atenţie sporită igienei şi implicit a stării sale de sănătate, ceea ce nu ar fi o tragedie, dacă uneori acesta nu ar cădea uşor într-o falsă ipohondrie, gândindu-se prea mult la ce l-ar putea afecta şi despicând firul în patru. Tocmai din cauza unor excese supra-analitice, Fecioarele pot avea probleme de nivel digestiv, dat fiind că grijile se răsfrâng întotdeauna asupra stomacului şi le influenţează acidul gastric.
Punctele sale sensibile sunt: stomacul, intestinele,ficatul, duodenul, nativul din Fecioară fiind predispus la afecţiuni precum enterită, probleme digestive, constipaţie, etc.
Cum munceşte Fecioara?
Cum Fecioara deţine un simţ practic şi critic foarte bine dezvoltat şi în munca pe care o întreprinde este foarte minuţioasă şi atentă la detalii. Nu vrea să lase nici o greşeală să se strecoare în proiectele sale, uneori mergând până la un perfectionism imaculat. Dezamăgirea şi mâhnirea vine în momentul în care ceilalţi nu sunt la fel de exigenţi ca ea, Fecioara preluând asupra ei povara celorlalţi şi suferind de pe urma faptului că ceilalţi nu sunt aşa de conştiincioşi. Cu simţul ei analitic şi sensibilitatea la răutăţile lumii, Fecioarei i s-ar potrivi meserii precum: asistent social, doctor, activităţi în învăţământ sau consultant.
Cum iubeşte Fecioara?
Spiritul conservator al Fecioarei, îi face uneori pe aceşti nativi ca şi în iubire să stabilească un anumit tipar în care să se încadreze. Are nevoie să ştie că persoana iubită este o persoana de încredere practică şi organizată la fel ca şi ea, pentru a se simiţi în siguranţă. Fecioara are un mod de a iubi foarte retras, rezervat şi mai mult lăuntric decât extrovertit. Nu îi place să se manifeste în public şi preferă dovezile de iubire sincere şi rationale, în locul celor pasionale şi emfatice. Are prietenii şi relaţii de lungă durată, pe care le pune tot timpul sub lupă pentru a se asigura că încrederea ei nu este înşelată şi că merită să investească în acea relaţie.
Cu cine se potriveşte Fecioara?
Fecioara are nevoie de o persoană, matură, stabilă care să îi respecte intimitatea şi să îi aducă tot confortul. De asemenea, are nevoie de o persoană care să fie tot timpul la dispoziţia ei şi să o servească astfel încât să fie pe deplin mulţumită. În caz contrar, va fi mai mereu frustrată şi îşi va pune în permanenţă întrebarea dacă merită sau nu să ţină acea persoană lângă ea pentru tot restul vieţii.
Zodiile cele mai potrivite pentru Fecioară sunt cele de pământ: Capricorn, Taur sau Fecioară şi cele de apă: Rac, Scorpion sau Peşti.
În Zenivers puteţi citi horoscopul săptămânal, al săptămânii viitoare pentru această zodie iar în curând şi cel zilnic şi lunar.