Horoscop saptamanal Berbec

Caracteristici generale ale zodiei Berbec

Impuls, curaj şi îndrăzneală sunt cuvinte cheie pentru nativii din zodia Berbecului. Motto-ul său în viaţă este: Iau decizii independent, îmi asigur ascensiunea singur şi eu decid ce e cel mai bine pentru mine.

Zodia Berbecului este o zodie predominant masculină, sub guvernul planetei Marte care influenţează curajul,dinamismul şi puterea. De asemenea, tot Marte încurajează aceste porniri de tip yang precum gelozia, răbunarea, furia, etc.

Care este personalitatea Berbecului ?

În plan social Berbecul este o fire foarte comunicativă, are mulţi prieteni şi se afirmă în cercul său de prieteni şi cunoştinţe. Este o fire extrovertită şi nu poate ţine pentru sine sentimentele sale, îi place să se exprime în văzul tuturor şi preferă transparenţa şi confruntarea în locul diplomaţiei. De asemenea, datorită tendinţei lui de impulsivitate, chiar dacă porneşte cu maxim interes la drumul unui proiect, este posibil să renunţe la mijlocul acestuia deoarece se plictiseşte într-un timp foarte scurt, consumând foarte mult la început şi neştiind să-şi dozeze pasiunea pentru lucrurile în care investeşte în viaţă.

Cum stă Berbecul la capitolul sănătate?

Zodiei Berbec îi sunt specifice zone ale corpului precum capul, urechile, nasul, fruntea şi tot ce ţine de zona feţei. Nativul din zodia Berbec, poate fi predispus astfel la tot ce ţine de dureri de cap, ameţeli, insomnii, stare de nevralgie, stare fevrilă, sinuzită, probleme oculare, inflamaţii ale gingiilor şi predispoziţii spre carii şi meningită. Este de preferat să evite astfel stimulentele precum cafea, alcool, tutun sau medicamente energizante.

Cum munceşte Berbecul?

Nativul din zodia Berbecului are câteva mari calităţi generale în planul profesional: se adaptează foarte uşor în orice condiţii, poate da dovadă de rezistenţă mare la stres, lucrează bine sub presiune şi în situaţii de urgenţă şi este un bun conducător, preferând poziţia de leader mai degrabă decât pe cea de subordonat. În cea din urmă nici nu ar da dovadă de prea mare randament, fiind o zodie foarte voluntară cu tendinţe problematice către autoritatea care se exercită asupra lor. În domeniul muncii pe care o desfăşoară se simt în mediul lor atunci când alţii urmează ordinele lor, nu ei!

Cum iubeşte Berbecul?

În plan afectiv nativul din zodia Berbecului poate fi o adevărată achiziţie dacă găseşte pe cineva care să îl dea gata! Uneori, acesta fiind prea preocupat de sentimentele sale nu se poate gândi şi la cei din jur şi prin urmare poate părea foarte egoist, însă nu este chiar aşa, pentru că în al 12-lea ceas, atunci când simte că poate pierde persoana apropiată, Berbecul face totul cu putinţă să o păstreze lânga el. Berbecului nu-i place să se certe cu nimeni, cel puţin nu pe termen lung. Prin urmare el nu are nevoie de o persoană posesivă, ci mai degrabă de cineva independent şi atrăgător cu o filosofie despre viaţă asemenea lui.

Cu cine se potriveşte Berbecul?

Din punct de vedere elemental, Berbecul se potriveşte foarte bine cu cei din zodia Leului, Săgetătorului şi Berbecului,iar uneori şi cu cei din zodiile de aer: Vărsător, Gemeni şi Balanţă. Aici trebuie ţinut cont, însă, şi de atrograma natală a fiecăruia şi de compatibilităţile astrale şi relaţia de cuplu în astrologie.

În Zenivers puteţi citi horoscopul săptămânal, al săptămânii viitoare pentru această zodie, iar în curând şi cel zilnic şi lunar.