Horoscop saptamanal Balanta

Caracteristicile zodiei Balanţă
Trăsăturile principale care îi definesc pe nativii din zodia Balanţă sunt acele calităţi care ţin de echitate, justiţie, discernământ, dar şi deschidere, uniune şi o armonioasă stare de bine care îi înconjoară tot timpul. De asemenea, datorită faptului că este o zodie predominant masculină guvernată de planeta Venus, Balanţele au o înclinaţie către lucrurile frumoase, artistice şi estetice.
Personalitatea Balanţei
Nativul din zodia Balanţă are un caracter extrem de plăcut, iniţiază întotdeauna conversaţii într-un mod foarte facil şi îi poate angrena şi pe ceilalţi într-o atmosferă plăcută. În ciuda stării de bine şi a echilibrului de care dau dovadă, Balanţele au o tendinţă să încline când pentru o parte, când pentru cealaltă, dând astfel dovadă de inconstanţă. Acest lucru este perfect normal pentru ele şi nu o văd ca pe o incapacitate de a lua o decizie, ci ca pe o atitudine matură de a judeca lucrurile la rece, fără să se pripească.
Cum stă Balanţa la capitolul sănătate?
Punctele sensibile ale Balanţelor ţin de acele zone asupra cărora apasă greutatea deciziei şi a poverilor, cum ar fi şoldurile, umerii, coloana vertebrală, rinichii şi zona lombară. Pentru a-şi păstra echilibrul Balanţele trebuie să opteze pentru acele sporturi uşoare precum yoga sau stretching şi să îşi păstreze alimentaţia variată şi echilibrată din punct de vedere nutritiv.
Cum munceşte Balanţa?
Datorită simţului său estetic pronunţat, nativul din zodia Balanţei este întotdeauna inclinat către cel tip de activitate liniştită, dar care îi aduce roade fructuoase. Balanţa are un simţ reconciliator foarte bine dezvoltat şi cel mai bine se simte lucrând în echipă, cot la cot cu nişte oameni pe care îi respectă şi apreciază munca lui. Nu i s-ar potrivi nişte meserii în poziţii fruntaşe sau care ţin de luarea deciziilor tocmai din cauza nesiguranţei lui de a lua întotdeauna decizia potrivită. De altfel, Balanţele sunt foarte muncitoare şi se duc la serviciu cu plăcere, integrând activităţile sale de zi cu zi într-un program normal şi lejer care să nu-i dea echilibrul peste cap. Rareori este omul agitaţiei sau al grabei nemotivate.
Cum iubeşte Balanţa?
Fiind o fire sociabilă, Balanţei nu îi este foarte dificil să lege relaţii, însă, nu e nici naiv când vine vorba despre caracterul celorlalţi. Păstrează întotdeauna o anumită detaşare şi nu se aruncă înainte pentru a nu fi dezamăgit. Distanţa pe care o păstrează este datorată simţului de răspundere pe care îl are Balanţa atunci când vine vorba de iubire, nu vrea să lase nimic la voia întâmplării şi să se trezească înşelat. De asemenea, în relaţii primează simţul echitaţiei şi Balanţa nu tinde să ofere mai mult decât primeşte şi nu este adeptul relaţiilor furtunoase şi pasionale, ci mai degrabă liniştite şi rationale. Asta nu înseamnă că nu este un împătimit al romantismului şi că nu îi plac dovezile de iubire pline de patos şi afecţiune.
Cu cine se potriveşte Balanţa?
Balanţa are nevoie de un partener sincer, raţional, dar şi fermecător şi cu un bun simţ ieşit din comun. Educaţia şi eleganţa sunt două lucruri care primează pentru nativii din zodia Balanţei şi vor aprecia întotdeauna un partener care se apropie de idealul lor foarte mult. Zodiile potrivite pentru nativii din zodia Balanţei sunt cele de foc: Leu, Berbec şi Săgetător, sau cele de aer precum Balanţă, Vărsător sau Gemeni.
În Zenivers puteţi citi horoscopul săptămânal, al săptămânii viitoare pentru această zodie, iar în curând şi cel zilnic şi lunar.