Ronde.ro

Horoscop săptămânal Gemeni 8-15 ianuarie 2017

Duminică, 08.ian..2017 00:02 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Se anunță o săptămână dinamică și plină de evenimente la locul de muncă ce i-ar putea destabiliza pe nativii zodiei Gemeni dacă nu sunt atenți la modul în care se petrec schimbările în jurul lor. E necesar să fie mai organizați ca oricând și mai ales pe plan financiar. Luna Plină de joi se formează tocmai în casa banilor la ei și deși le vine dificil să se concentreze pe această latură, vor simți diverse imbolduri de a face planuri, strategii și de a-și gestionat cât mai inteligent bugetul. Au nevoie să nu se delase impulsurilor de a cheltui tot ce au, astfel s-ar putea trezi la finalul lunii cu o situație materială destul de precară.

Dragoste

În acest domeniu trebuie să dea de asemenea dovadă de rațiune și gândire logică altfel ar putea fi atrași într-un vârtej al emoțiilor și al situațiilor neplăcute din care vor scăpa mai greu, o dată intrați. Atenție la accesele de gelozie și la modul în care reacționează față de partener.

Sănătate

Iată un interval bun pentru a învăța să-și asculte organismul și instinctele primare când vine vorba despre acesta. E momentul să acorde ceva mai multă atenție sănătății și vocii lor interioare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!