Ronde.ro

Un fenomen astronomic numit “Valul X” va transcende Pământul luni, 28 sept...

Joi, 24.sept..2015 15:45 Spiritualitate si stiinta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Cu toţii ştim că de ceva timp se zvoneşte apariţia unui fenomen astronomic rar care va avea loc în Univers pe data de 28 septembrie şi care va lovi efectiv din plin planeta pe care trăim. Mulţi dintre cei care au abordat acest subiect au o perspectivă apocaliptică, sau în cel mai bun caz acceptă ideea că ce se va întâmpla va fi benefic pentru toţi şi că schimbările aduse de acest fenomen le vom resimţi cu toţii în mai mare sau mai mică măsură.

Un fenomen astronomic numit Valul X va transcende Pamantul luni, 28 septembrie - cum vor fi afectati pamantenii de aceste unde electromagnetice 2

Ce este “Valul X” şi ce efecte va avea el asupra omenirii?

Valul X este un val de energie cosmică, de mare amploare ce are capacitatea de a produce schimbări la nivel profund asupra ADN-ului uman, dar mai ales asupra evoluţiei spirituale a fiinţei umane. Această energie cosmică va invada Pământul, luni, 28 septembrie cu particule de lumină foton-gamma care vor traversa spaţiul cu viteza luminii şi vor avea efecte instantanee şi ireversibile asupra ADN-ului uman.

Cel care a prevestit acest fenomen este dr. Simon Atkins, un faimos doctor în bioelectromagnetică şi specialist în prognosticarea riscului de dezastre. Atkins susţine că datorită unui episod de erupţii solare ce va avea loc pe data de 28 septembrie, Pământul şi inclusiv fiinţele care trăiesc pe această planetă vor face un salt în evoluţie, deci nicidecum nu este vorba desre sfârşitul lumii sau venirea Apocalipsei. Astfel de schimbări de frecvenţă sunt fenomene naturale  în Univers şi de regulă prevestesc începerea unei noi ere, şi da, sfârşitul alteia, dar nu neapărat sfârşitul lumii.

Efectele  acestui val de energie cosmică se vor simţi la nivel de frecvenţă şi de stare de spirit în rândul oamenilor, iar în câmpul ştiinţei se aşteaptă noi descoperiri tehnologice în masă şi eliberarea unor informaţii de care omenirea are nevoie pentru a evolua.

Ce eveniment major va avea loc în acea zi la nivel mondial?

Acest fenomen astronomic de mare amploare coincide cu un eveniment mondial care a avut loc ieri, 23 septembrie şi anume întâlnirea dintre Papa Francisc şi Barack Obama la Casa Albă, urmând ca în 25 septembrie, Papa Francisc să se adreseze  liderilor politici mondiali la Adunarea generală ONU. Nu este cunoscută cu exactitate agenda acestor întâlniri, însă nu poate fi o simplă coincidenţă faptul că cei mai mari lideri politici şi religioşi se întâlnesc în această perioadă.

Fenomenul de pe 28 septembrie va intra în istorie

Un fenomen astronomic numit Valul X va transcende Pamantul luni, 28 septembrie - cum vor fi afectati pamantenii de aceste unde electromagnetice 3Aşa cum este el prevestit, acest val de unde electromagnetice care urmează să bombardeze Pământul va fi unul de o asemenea magnitudine cum nu a mai avut loc pânâ acum. Energia cosmică, odată ajunsă în vârf va produce schimbări majore la nivel fiziologic pentru fiecare om de pe planetă, însă numai cei care au o anumită pregătire spirituală şi s-au preocupat de evoluţia lor vor simţi cu adevărat transcenderea din a 4 dimensiune într-a 5.

Opiniile publice cu privire la acest subiect în mod cert sunt împărţite între cei care sunt sceptici cu desăvârşire, cei care aşteaptă cu nerăbdare acest fenomen şi care sunt pasivi. În mod cert, avantajaţi sunt cei care se află în primele două categorii, deoarece pe cei sceptici  îi poţi convinge cu argumente, cei care sunt nerăbdatori au motive să fie aşa, însă cei care sunt pasivi ar trebuie să iasă din această stare care nu este capabilă de a fructifica nimic la nivel spiritual şi să  se informeze cât mai mult cu privire la tot ce mişcă în Zenivers; în mod special în zilele aceastea când ne aşteaptă nişte schimbări atât de importante!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!