Ronde.ro

Spiritualitatea întăreşte sistemul imunitar

Vineri, 18.sept..2015 17:03 Spiritualitate si stiinta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Sănătatea omului este una dintre cele mai importante daruri oferite de către Creator

Spiritualitatea intareste sistemul imunitar 2

Din această perspectivă putem spune că atâta timp cât suntem sănătoşi, avem posibilitatea de a rezolva multe lucruri şi de a ne îndeplini destinul, bineînţeles dacă ştim pentru ce ne aflăm aici pe Pământ. Societatea planetară a devenit foarte complexă, deoarece producem şi consumăm în cantităţi industriale, iar stilul nostru de viaţă, raportat la o asemenea creştere exponenţială de bunuri de consum, are deseori de suferit. Şi de cele mai multe ori starea sănătăţii noastre se deteriorează, uneori chiar iremediabil. Illuminati ştiu care sunt elementele din exterior care pot afecta sănătatea oamenilor, şi în afară de E-uri care sunt prezente în alimente în procente foarte mari, stilul de viaţă al cetăţenilor planetei mai este afectat şi de reclamele subliminale, şi de normele legislative, şi de poluarea sonoră şi morală, şi lista bineînţeles că poate continua.

Illuminati au studiat ADN uman pentru a-l modifica şi pentru a ne slăbi sistemul imunitar

Ar trebui să vă daţi seama de faptul că cei care lucrează de decenii în subordinea acestor Illuminati au studiat în amănunt structura anatomică şi subtilă a omului, pentru a vedea şi a găsi locurile în care omul ca fiinţă poate fi subminat, în scopul de a fi menţinut într-o stare de permanentă condiţionare faţă de Sistem.

Spiritualitatea intareste sistemul imunitar 3Cei ce lucrează astfel în subordinea Illuminaţilor ştiu că sistemul imunitar al fiinţei umane este un adevărat aparat viu, care combate orice agent patogen care poate exista pe planetă. Asta în cazul în care omul are un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, ceea ce totuşi nu se poate spune despre marea majoritate a oamenilor la ora actuală. Dar chiar şi aşa, cu toate E-urile din alimentele consumate, cu toată poluarea sonoră şi morală, cu toate neajunsurile existente în viaţa fiecărui om, sistemul imunitar face faţă tuturor acestor vicisitudini în proporţie de cel puţin 85% – 90%, ceea ce ne demonstrează cât de magnifici suntem în alcătuirea noastră ca fiinţe spirituale. Iar aceşti Illuminati se străduiesc în nemernicia lor să dezarmeze sistemul imunitar uman, fie prin vaccinuri, fie prin alterarea condiţiilor de trai care provoacă nemulţumiri mari în rândul populaţiei, fie prin tot felul de legi ce afectează la nivel mondial, statal şi regional viaţa social-economică a oamenilor.

Scopul pe care Illuminati îl urmăresc este imposibil de atins

Fiinţa umană este alcătuită în structura ei în aşa fel încât nimic negativ să nu o destabilizeze, în cazul în care omul îşi cunoaşte structura şi o foloseşte în mod conştient. Din nefericire, de-a lungul ultimelor secole Sistemul a impus o educaţie de tip materialist, de pe urma căreia oamenii au învăţat doar despre partea materială a vieţii, astfel că informaţiile referitoare la latura spirituală a vieţii au fost ascunse oamenilor pentru ca nu cumva populaţia să cunoască Adevărul. Iisus a spus la vremea sa foarte simplu şi foarte clar: „Cunoaşteţi adevărul şi adevărul vă va face liberi”. Da, adevărul ne aduce eliberarea din starea de sclavi ai acestui Sistem care nu doreşte cu niciun preţ să aflăm realitatea!

De ce nu pot Illuminati să distrugă populaţia, oricât de mult se străduiesc ei? Pentru că sistemul imunitar este direct legat de suflet, de sentimente, şi de manifestarea iubirii şi acestea nu pot fi controlate şi manevrate de către agenţii Illuminaţilor. De asemenea sistemul imunitar este conectat şi la spirit şi la energia acestuia, astfel încât oricând, în orice fel de situaţie neplăcută sau dificilă ne-am afla, sistemul imunitar primeşte susţinere directă şi permanentă de la spiritul nostru.

Atunci când o persoană trăieşte o dramă, ori trece printr-o serie de evenimente foarte neplăcute, mentalul repetă pentru o perioadă de timp filmul acelei situaţii negative. În acest fel mentalul transmite sufletului informaţia despre acea stare şi sufletul preia această stare sub forma unui sentiment de pierdere sau neîmplinire, care duce de obicei şi destul de repede la depresie. O astfel de stare, dacă se prelungeşte, poate afecta într-o oarecare măsură sistemul imunitar, corpul pierzând din greutate, şi din cauza acestei sensibilităţi psihice glanda timus, responsabilă cu menţinerea imunităţii în corp, nu mai secretă suficient hormonul său. Deci există o legătură clară între starea sufletului şi sistemul imuntar.

Cum ne putem întări fiinţa şi sistemul imunitar?

Spiritualitatea intareste sistemul imunitar 4Soluţia este să căutăm partea spirituală a fiinţei noastre, a vieţii în general, deoarece atunci când ne iubim suficient pe noi înşine, şi învăţăm să fim detaşaţi şi compasionali, sistemul imunitar funcţionează la parametri optimi şi sănătatea noastră nu va cunoaşte dezechilibre. Este suficient să respirăm liniştiţi şi detaşaţi timp de 15 minute în fiecare zi, şi sistemul nostru imunitar, prin energia adusă de respiraţie de la nivelul spiritului nostru, va funcţiona foarte bine oferindu-ne protecţie contra agenţilor patogeni biologici şi energetici. Iubirea, ca şi ura şi supărarea şi depresia, este o stare, una benefică. Indiferent prin ce trecem, măcar să ne iubim pe noi înşine pentru ceea ce suntem şi pentru că existăm şi atunci vom avea posibilitatea de a ieşi din cercul vicios al problemelor pe care acest Sistem ni le creează.      

Meer Lyn     


Niciun comentariu

  • Gabriela says:

    Am verificat. Functioneaza. Trebuie doar sa iesim din cotidian pentru cele 15 minute. Asta este de cele mai multe ori complicat ☺

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!