Ronde.ro

Horoscop săptămânal Vărsător 5-12 decembrie 2015

Vineri, 04.dec..2015 16:13 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Varsator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Vărsătorii au între 5 şi 8 decembrie parte de o mai bună înţelegere în cadrul profesional în care muncesc şi decid prin urmare să-şi facă auzite anumite idei şi păreri pe care până acum nu prea au avut curajul să le pronunţe. Proiectele şi sarcinile pe care le vor primi vor implica de data aceasta mai multe persoane şi chiar un soi de competiţie dacă se decid să intre într-o echipă şi să lege legături mai puternice prin rândul colegilor. Vor vedea că în acest fel sarcinile pot fi mai plăcute şi mai uşor de realizat, însă totul depinde foarte mult de modul în care aceştia decid să-şi expună ideile şi cât de mult ţin la ele, căci dacă anumite persoane nu le vor da prea mulţă atenţie aceştia se vor simţi lezaţi în orgoliul lor şi este posibil ca proiectul să fie periclitat. Din fericire primesc sfaturi bune în ziua de 9 decembrie, din partea unor prieteni care au trecut sau trec în continuare prin nişte situaţii asemănătoare şi se simt acum îngăduitori şi dispuşi să ofere sfaturi. De asemenea, din partea familiei primesc ajutor şi înţelegere, mai ales în momentele în care se simt deznădăjduiţi şi au senzaţia că nimeni nu le acceptă ideile sau că nu sunt de acord cu punctul lor vedere. Această tehnică de auto-victimizare funcţionează pentru Vărsători ca un mecanism de apărare dar şi de atragere a atenţiei. Nu este un lucru rău, poate fi o tehnică pin care să atragă anumite persoane de partea lor, însă, în acelaşi timp pot regreta dacă acestea nu sunt receptive la starea lor de spirit şi nu le întinde o mână de ajutor aşa cum aceştia se aşteaptă.

Dragoste

În cuplu zile bune pot fi între 5 şi 9 decembrie atunci când nativii se decid să discute mai mult cu partenerul despreHoroscop saptamanal Varsator 5-12 decembrie 2015 2 ceea ce îl deranjează, însă este posibil ca acele obstacole care intervin în relaţia lor să ţină tocmai de atitudinea Vărsătorilor şi să fie necesară o schimbare de atitudine.

Sănătate

Anumite simptome legate de dereglări hormonale sau chiar ale sistemul digestive pot interveni în acest weekend, însă după data de 8 decembrie se vor rezolva, mai ales dacă nativii decid să ia o pauză şi să se deconecteze de la tot stresul cotidian.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!