Ronde.ro

Horoscop săptămânal Taur 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Vineri, 27.nov..2015 15:37 Horoscop saptamanal Taur Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Taurii trec printr-o perioadă mai degrabă melancolică la nivel spiritual şi îşi pun momentan întrebări cu privire la multe aspecte existenţiale ale vieţii lor. Între 29 noiembrie şi 2 decembrie li s-ar putea reproşa la slujbă că sunt uşor cu capul în nori sau că nu îşi mai îndeplinesc sarcinile cu atâta minuţiozitate ca până acum. Nu este cazul să se îngrijoreze, este doar o pasă trecătoare şi este precedată de tranzitul lui Mercur prin casa relaţiilor care le dă de furcă în a-şi exprima în mod elocvent intenţiile. Starea prin care trec acum Taurii este o experienţă introspectivă ce survine natural la ei în aproape fiecare final de an şi care îi ajută să-şi pună ordine în planuri, să analizeze oportuniţăti noi pentru noul an şi să evalueze ce au făcut bine sau rău în trecut. Pe plan comunicaţional vor găsi cu greu persoane care să le înţeleagă acum dilemele, însă vor avea sprijin cu siguranţă din partea prietenilor şi a rudelor apropiate. Venus în casa familiei le aspectează favorabil relaţiile cu pretenii şi rudele şi îi determină să găsească în ei un sprijin, sau un anumit tip de susţinere morală pe care uitaseră că se pot baza. De asemenea, bunul mers al domeniului financiar se poate intersecta cu dorinţele familiei deoarece între 3 şi 5 decembrie este posibil ca Taurii să simtă nevoia să ajute pe cineva apropiat cu o sumă de bani, fără ca acesta să-i ceară ajutorul sau pur şi simplu să le facă anumite cadouri pe care intenţionau de mult să le ofere.

Dragoste

Casa iubirii şi a relaţiilor pot părea uşor învăluite de mister între 2 şi 4 decembrie atunci când Taurii nu îşi dau seama exact de unde vine această avalanşă de sentimente puternice din partea partenerului, însă cert este că se simt răsfăţaţi şi nu le prinde deloc  rău. Zile mai puţin bune pot fi între 28 şi 30 noiembrie atunci când nativii încearcă să aducă anumite subiecte de discuţie la lumină, însă partenerii acestora nu sunt atât de receptivi pe cât şi-ar dori ei. Cu puţină răbdare s-ar putea totuşi să obţină răspunsul pe care îl caută.

Horoscop saptamanal Taur 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2Sănătate

Sistemul digestiv şi cel renal pot avea de suferit din cauza lui Neptun care traversează acum casa sănătăţii, însă cu îndârjirea de care dau dovadă Taurii acum este posibil ca aceste simptome să treacă mai repede decât se aşteptau ei şi să-şi recapete vitalitatea şi energia la timp pentru un eveniment important de la sfârşitul săptămânii viitoare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!