Ronde.ro

Horoscop săptămânal Scorpion 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Vineri, 27.nov..2015 16:21 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Scorpion Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

În plan comunicaţional este posibil ca Scorpionii să întâmpine ceva dificultăţi în următoarea săptămână, însă nu pentru că n-ar ştii să se facă bine înţeleşi, ci pentru că nu prea au acum predilecţia de a se exprima verbal foarte mult. Trec printr-o pasă introspectivă, o pasă meditativă în care încearcă să soluţioneze anumite probleme mai mult în plan mental decât material, iar pentru asta au nevoie de linişte. E posibil să planifice o excursie pentru zilele de 30 noiembrie şi 1 decembrie, doar pentru ei şi doar pentru a avea ocazia să se deconecteze de la tumultul cotidian la care s-au supus în ultima vreme. Anumiţi prieteni apropiaţi sau chiar unele rude se vor supăra pentru faptul că nu le-au făcut şi lor o invitaţie şi pentru că nu i-au întrebat dacă doresc să vină cu ei, însă Scorpionii nu au acum dispoziţia necesară să inventeze scuze de complezenţă, preferă mai degrabă să apeleze la sinceritate şi la realitatea faptelor: îşi apreciază propria prezenţă suficient de mult, iar complexitatea gândurilor individuale sunt suficiente astfel încât să nu simtă lipsa unui contact uman. Planul financiar este posibil să aibă de suferit de pe urma acestei lipse de vitalitate şi dinamism a nativilor, însă totul se va soluţiona spre sfârşitul acestei săptămâni şi vor reveni cu forţe proaspete şi cu o nouă strategie care să le îmbunătăţească imaginea şi capitalul financiar pe termen lung. Vor realiza în zilele de 4 şi 5 noiembrie că există persoane în anturajul lor care înţeleg foarte bine prin ce trec şi care le sprijină de la distanţă, respectându-le acum nevoia de intimitate. Cu acest gând în minte, Scorpionii se simt susţinuţi şi ajutaţi în plan moral, chiar dacă în sinea lor mai au de lucrat cu anumite influenţe negative.

Dragoste

În mod surprinzător starea de linişte pe care Scorpionii o emană acum este posibil să se transforme într-o atracţieHoroscop saptamanal Scorpion 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2 enormă pentru persoanele de sex opus şi să devină ţinta unor avansuri neaşteptate începând cu data de 1 decembrie. Scorpionii se bucură de aceste evenimente, însă nici în planul iubirii nu doresc să devină prea activi momentul de faţă şi preferă să analizeze bine anumite situaţii decât să se arunce cu capul înainte.

Sănătate

Organismul şi planul mental al Scorpionilor au numai de câştigat de pe urma acestei vacanţe sociale şi profesionale pe care nativii doresc să şi-o acorde şi în ciuda faptului că energia lor nu este la cote maxime, aceştia se simt exrem de bine în pielea lor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!