Ronde.ro

Horoscop săptămânal Săgetător 7-14 noiembrie 2015

Vineri, 06.nov..2015 15:00 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Încă din ziua de 10 noiembrie Săgetătorii se simt lipsiţi de orice chef de muncă şi mai ales de orice sarcină ce vine peste volumul obişnuit. Luna nouă se conturează în casa banilor la aceşti nativi cu ceva pierderi pecuniare, pe care au şansa să le recupereze abia după 14 noiembrie, şi asta bineînţeles dacă vor reuşi să treacă peste această stare de relaxare totală în care se află acum şi se vor ambiţiona să dea dovadă de un randament mai bun. Între 11 şi 13 noiembrie pot apărea anumite critici şi ofense din partea acelor colegi care abia aşteptau să-i prindă pe nativii din Săgetător cu garda joasă. Aceştia nu se vor supăra, însă, deoarece privesc asta ca pe un act josnic şi laş şi sunt ferm convinşi că aceste persoane se vor retrage supuse din momentul în care Săgetători îşi vor reintra în ritm. Relaţiile familiale au, însă, numai beneficii de pe urma acestei stări de spirit a nativilor, căci au acum ocazia să se mai relaxeze şi cei din familie şi nu mai fie atât de solicitaţi de energia debordantă a Săgetătorilor din ultima perioadă.

După data de 12 noiembrie, anumite imbolduri pecuniare au şansa de a le readuce Săgetătorilor cheful de muncă, asta bineînţeles dacă aceştia nu consideră că aşa cum aceste recompense le-au picat în braţe fără să muncească prea mult pentru ele, aşa se va întâmpla şi de acum înainte.

Dragoste

Zile mai puţin bune se conturează între 8 şi 11 noiembrie atunci când nativii sunt mai degrabă melancolici decât ancoraţi în prezent, stare de pe urma căreia s-ar putea să aibă de suferit partenerii care au senzaţia că nu li se oferă suficientă atenţie. După data de 11 însă, Săgetătorii pot începe să dea anumite semnale care să îi pună într-o lumină mai bună, cel puţin în faţa partenerilor.Horoscop saptamanal Sagetator  7 noiembrie - 14 noiembrie  2015 2

Sănătate

Problemele de la etajul renal şi cel hepato-biliar le dau acum Săgetătorilor mai mult de furcă decât se aşteptau. Au anumite momente în care chiar dau dovadă de un pesimism nemaiîntâlnit la aceşti nativi, dar asta se datorează şi faptului că le displace să urmeze tratamente şi să se îngrijească medical.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!