Ronde.ro

Horoscop săptămânal Săgetător 26 decembrie 2015 – 2 ianuarie 2016

Vineri, 25.dec..2015 18:00 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Sagetator Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Săgetătorii se simt foarte energici în această săptămână şi în acelaşi timp foarte mulţumiţi de ceea ce au realizat în acest an. Privesc cu încredere către noul an şi plănuiesc să revină cu forţe proaspete la muncă după petrecerea dintre ani. Pentru cei care au muncit mult în acest final de an, prima zi a anului vine cu influenţe pozitive din partea planetei lor guvernante care le oferă o energie şi o dispoziţie către success imbatabilă. Şi-au făcut planuri mari, au pus idei pe hârtie şi acum se gândesc cum să facă mai bine să le pună în practică. Primesc sfaturi şi ajutor din partea prietenilor şi asta e ceea ce îi bucură cel mai mult. Vor vedea între 19 şi 31 decembrie care sunt acele persoane care merită cu adevărat să facă parte din cercul lor de prieteni şi au de gând să le implice în activităţile lor cele mai importante. De asemenea, din partea acestora va veni o invitaţie pentru petrecerea de anul nou, iar nativii vor avea acum mai multe opţiuni decât se aşteptau la început de lună. Indiferent de ce variantă aleg, vestea bună e că au ocazia să petreacă noaptea dintre ani alături de persoane care le sunt foarte apropiate şi că se vor simţi bine în preajma lor. În plan financiar este posibil să existe o mică turnură în data de 30 decembrie, însă totul se va rezolva foarte rapid până în seara zilei de 31 atunci când nativii primesc un ajutor, poate chiar un împrumut din partea unei rude apropiate.

DragosteHoroscop saptamanal Sagetator 26 decembrie 2015- 2 ianuarie 2016 2

Zile bune pot fi între 27 şi 31 decembrie atunci când nativii decid că nu este nimic mai important decât să le ofere partenerilor toată atenţia lor şi să petreacă în acest final de an cât mai mult timp împreună. Vor reuşi să-şi ducă la bun sfârşit promisiunile făcute către partener până pe data de 1 ianuarie, iar pe 2 vor vedea cum atitudinea partenerului se va îmbunătăţi brusc, în semn de mulţumire.

Sănătate

Este posibil ca între 26 şi 28 decembrie să apară unele simptome legate de funcţionarea sistemului osos, însă, cu puţină grijă şi cu un tratament eficient totul se va rezolva până pe data de 30 decembrie şi vor putea trece în noul an fără griji în această privinţă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!