Ronde.ro

Horoscop săptămânal Gemeni 14-21 noiembrie 2015

Vineri, 13.nov..2015 15:22 Horoscop saptamanal Gemeni Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Ziua de 14 noiembrie vine cu o ocazie foarte importantă în viaţa Gemenilor de a relua legăturile cu un amic vechi sau cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult. Casa relaţiilor este acum favorabil aspectată de Mercur aflat în tranzitul său în zodia Gemenilor, însă atenţie, conform caracteristicilor acestei planete, relaţiile inter-umane dar şi cele profesionale pot fi cu dus şi întors. În anumite momente nativii vor avea tendinţa să analizeze prea mult comportamentul celorlaţi şi să despice firul în patru, iar în alte dăţi este posibil să omită anumite noţiuni importante tocmai pentru că nu reuşesc să găsească un echilibru. De altfel, între 15-17 noiembrie, Gemenii chiar ar putea observa acest dezechilibru interior care ia amploare de câteva zile şi pe care nu ştiu momentan să îl rezolve eficient. Din fericire, capitalul de imagine cultivat până în prezent, îi ajută acum şi reuşesc că menţină pe linia de plutire relaţia cu şefii şi colegii. În sfera anturajului este posibil ca în ziua de 18 noiembrie să găsească răspuns la toate aceste stări contradictorii prin care trec şi să le depăşească datorită ajutorului moral oferit de un prieten apropiat. O alinare a acestei perioade ar fi că spre finalul săptămânii, ar putea surveni anumite recompense pecuniare pe care Gemenii le aşteptau de mult, dar nu aveau curajul să facă demersurile necesare. Fie că este vorba despre o mărire de salariu sau o avansare în post, acum este momentul să profite de această conjuctură şi să vadă dacă aici se află problema care îi macină atât de mult în ultima vreme. Este posibil ca odată cu nişte sarcini şi responsabilităţi noi, nativii să se simtă provocaţi intelectual şi să-şi mai revină din această pasă gri.

Dragoste

Zile bune pot fi între 15 şi 18 noiembrie atunci când nativii şi partenerii acestora fac front comun pentru rezolvareaHoroscop saptamanal Gemeni 14-21 noiembrie 2015 2 anumitor sarcini care ţin de contribuţia fiecăruia şi zile mai puţin bune, între 19 şi 21, când datorită unor forme de gelozie tacită care se dezvoltă de mai multă vreme, acum iau amploare nişte discuţii care dezechilibrează armonia în cuplu.

Sănătate

Tonusul şi vitalitatea Gemenilor pot fi afectate de buna funcţionare a sistemului neuro-vegetativ, însă nici cel imunitar nu stă mai bine în această perioadă şi le este recomandat să urmeze cu stricteţe o cură de detoxifiere care să ofere organismului puterea de a lupta împotriva viruşilor din sezonul rece.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!