Ronde.ro

Horoscop săptămânal Fecioară 28 noiembrie – 5 decembrie 2015

Vineri, 27.nov..2015 16:07 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Fecioara Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Între 28 noiembrie şi 5 decembrie nativii zodiei Fecioară vor avea parte de anumite disensiuni în plan comunicaţional datorită unor discuţii în contradictoriu între partenerii nativilor şi prietenii acestora. De asemenea, mediul profesional pare să aibă de suferit din cauza conflictelor interioare pe care Fecioarele le experimentează în zilele de 2 , 3 şi 4 decembrie şi aparent nici colegii de muncă nu par a fi foarte receptivi la nevoile acestora. Fie că este vorba de faptul că nu ştiu ei să se exprime prea bine acum, ori că doresc să-şi păstreze problemele pentru ei, cert este că în exterior se vede foarte bine că nu sunt în apele lor, iar relaţiile profesionale pot avea de suferit de pe urma incapacităţilor lor comunicaţionale. Pot găsi un oarecare sprijin în sfaturile prietenilor apropiaţi, însă datorită temperamentului lor destul de iritant din această perioadă este posibil ca Fecioarele să dea senzaţia că nici nu vor să asculte ce li se propune sau că se descurcă foarte bine pe cont propriu, fără ajutorul nimănui, deşi în mod clar nu este deloc aşa, Din fericire mediul financiar este pe o pantă ascendentă după o perioadă în care aceştia aveau senzaţia că roadele muncii lor tind să nu mai apară şi că eforturile lor nu sunt nici pe departe apreciate la adevărata lor valoare.

Dragoste

În ceea ce priveşte relaţia de cuplu, nativii zodiei Fecioară vor avea parte de evenimente plăcute de care se vor bucura împreună cu partenerii lor, mai ales între 29 şi 3 decembrie. Culeg acum roadele unei comunicări benefice pe termen lung, însă dacă nu vor renunţa la anumite orgolii, după data de 3 decembrie pot interveni anumite discuţii în contradictoriu care să strice armonia în cuplu.Horoscop saptamanal Fecioara 28 noiembrie - 5 decembrie 2015 2

Sănătate

Este posibil ca nativii să fie nevoiţi să facă o vizită de rutină la medic, însă până nu lămuresc sursa simptomelor lor supărătoare aparent aceştia nici nu doresc să apeleze la un specialist. Au senzaţia că flerul lor caracteristic îi va ajuta să-şi găsească un tratament independent.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!