Ronde.ro

Horoscop săptămânal Berbec 14-21 noiembrie 2015

Vineri, 13.nov..2015 15:08 Horoscop saptamanal Berbec Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Domeniul relaţiilor s-ar putea să nu fie punctul forte al Berbecilor în zilele de 14 şi 15 noiembrie, în special datorită faptului că sfera comunicării nu este foarte bine aspectată de conjunctura dintre Soare şi Mercur. După data de 16 noiembrie nativii îşi vor reveni în fire, însă tot este posibil ca această perioadă în care nu se simt neapărat foarte comunicativi să persiste toată săptămâna. La locul de muncă, totuşi, vor avea parte numai de beneficii, căci datorită acestei stări de linişte care se instaurează înlăuntrul lor, Berbecii au acum ocazia de a-şi pune ordine în gânduri şi de a-şi organiza mai bine munca. Ei primesc acum sarcini pe care vor fi determinaţi să le ducă la bun sfârşit, mai ales atunci când ştiu că la finalul strădaniilor lor se vor găsi ceva recompense pecuniare, o primă sau poate o mărire de salariu. De asemenea, nu este imposibil să primească anumite mesaje din plan astral, o dată cu această stare de linişte care domneşte în sufletul şi mintea Berbecilor. Mesajele se pot concretiza sub forma unei inspiraţii revelatoare cu privire la modul în care îşi pot impune mai bine punctul de vedere sau la modul în care îşi pot mări veniturile.

Dragoste

În cuplu lucrurile merg bine în special în perioada 14-17 noiembrie atunci când nativii se bucură de nişte momente frumoase în familie alături de partener, dar în special partenerul nativilor simte că îşi poate exprima în sfârşit acele dubii pe care le-au avut cu privire la atitudinea Berbecilor din ultima vreme. Zile mai puţin bune pot interveni între 18 şi 21 noiembrie, cu precădere din cauza faptului că Berbecii dau acum senzaţia că vor mai degrabă să fie singuri cu gândurile lor decât înconjuraţi de multă lume care le cer o mulţime de lucruri, imposibil de realizat la momentul deHoroscop saptamanal Berbec 14-21 noiembrie 2015 2 faţă.

Sănătate

Etajul hepatic şi cel renal sunt pasibile de afecţiuni inflamatorii între 15 şi 17 noiembrie, însă dacă vor avea grijă nativii ce lichide consumă şi mai ales dacă se vor decidă să meargă la acele controale de rutină pe care le-au programat de mult, este posibil să nu fie nevoie decât de un minim tratament medicamentos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!