Ronde.ro

Horoscop săptămânal Balanţă 7-14 noiembrie 2015

Vineri, 06.nov..2015 14:45 Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Relaţiile amicale şi cele profesionale se conturează între 8 şi 10 noiembrie cu nişte recompense pecuniare pe care le merită din plin nativii zodiei Balanţă. Nu atât pentru munca pe care o depun, ci pentru lejeritatea de care dau dovadă în rezolvarea anumitor puncte cheie din proiectele la care muncesc în prezent, cât şi pentru seriozitatea şi tenacitatea de care dispun o dată Luna nouă din 11 noiembrie. În această perioadă au ocazia Balanţele de a rezolva anumite afaceri pecuniare care nu păreau să aibă şanse mari de soluţionare atât de curând, însă în data de 13 noiembrie reuşesc să încheie anumite conturi şi să înapoieze sumele de bani împrumutate de mult timp de la prieteni apropiaţi sau rude. De asemenea, Luna nouă le aduce un val de energie benefic Balanţelor antrenându-i către descoperire şi cercetare, găsind acum cu cale să-şi dezvolte noi pasiuni, hobby-uri sau de ce nu mici afaceri de pe urma cărora să scoată un venit în plus.

În plan social, capitalul de imagine pe care şi l-au format pare acum să fie favorizat, în special datorită faptului că sunt deschişi către noi metode de a face bani şi există în anturajul lor acei oameni potriviţi care să-i ajute pe nativi să dezvolte împreună un plan antreprenorial.

Dragoste

Zile bune se anunţă între 7 şi 10 noiembrie atunci când nativii sunt într-o formă excelentă de comunicare şi dispun de o energie ce le conferă simpatii atât din partea partenerului cât şi din partea persoanelor de sex opus în general. Zile mai puţin bune în cuplu vor fi după data de 11 noiembrie, în special datorită faptului că nativii tind să-şi obosească partenerul cu energia de care dispun şi vor acum ca aceştia să ţină pasul cu ei tot timpul.Horoscop saptamanal Balanta 7 noiembrie - 14 noiembrie  2015 2

Sănătate

Tonusul şi vitalitatea Balanţelor le dau acestora o stare de sănătate bună în ansamblu, însă atenţie la sistemul endocrin şi la cel imunitar deoarece este posibil să nu facă faţă stresului şi efortului la care nativii îşi supun organismul în săptămâna următoare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!