Ronde.ro

Horoscop săptămânal Balanţă 26 septembrie – 03 octombrie 2015

Vineri, 25.sept..2015 14:35 Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Pentru aceşti nativi săptămâna debutează cu provocări în planul comunicării parteneriale, ziua de 28 septembrie fiind una destul de importantă în privinţa acordurilor încheiate, a discuţiilor cu  colaboratori şi asociaţi, care acum poartă o amprentă restrânsă dar mai accentuată, astfel că pe parcursul dimineţii de 28 septembrie nativii au parte de situaţii în cursul cărora vor avea ocazia să se edifice asupra acelor aspecte care sunt în mod real prioritare. Balanţele se confruntă în 28 şi 29 septembrie cu discuţii şi contradictorii, şi tranşante, cu persoane faţă de care îşi reafirmă încă odată punctul de vedere concret referitor la o problemă participativă. Aceste discuţii pot amprenta însă negativ atât poziţia socio-profesională, cât şi mediul familial al nativilor, deoarece s-ar putea ca rezultatul unor asemenea împrejurări să afecteze latura pecuniară.

În 29 pot primi tot felul de veşti, multe dintre ele pot fi bune, dar unele sunt imprevizibile şi ar putea determina reevaluarea capitalului de imagine propriu în raport cu persoane din sistemul relaţional la modul rapid şi categoric. Pot surveni în intervalul 30 septembrie-1 octombrie situaţii complicate şi cu tendinţă de pierdere şi rupturi afective, ce pot afecta relaţionarea cu persoane ce deţin poziţii influente şi prestigiul personal. Pe de altă parte în acelaşi interval Balanţele pot decide cu privire la o chestiune legată de o achiziţie importantă care necesită atenţie pe un detaliu particular. Iar în 2 octombrie cei care sunt implicaţi într-un proiect, o afacere, în activităţi de traducere în mediu oficial, precum şi cei ce lucrează în domeniul comunicaţiilor, au oportunităţi pecuniare dar pentru asta trebuie să acţioneze dinamic.

Dragoste

Horoscop saptamanal Balanta 26 septembrie - 03 octombrie 2015 2Zile bune în cuplu sunt în dăţile de 30 septembrie şi 2-3 octombrie când nativii pot face rost de o sumă importantă ce menţine mulţumirea în relaţie, iar zile mai puţin bune între 28 septembrie şi 1 octombrie-pot surveni discuţii aprinse cu partenerul cauzate de detaliile unei decizii ce deranjează o iniţiativă/proiect în care nativii sunt implicaţi.

 

Sănătate

Tulburări renale, tiroidiene şi ale aparatului excretor survin în 28 septembrie, dereglări hormonale, coronariene şi probleme de piele în 1 octombrie, şi tulburări hepatice şi neurovegetativ în 2 oct.


Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!