Ronde.ro

Horoscop săptămânal Balanţă 19-26 decembrie 2015

Vineri, 18.dec..2015 17:33 Horoscop saptamanal, Horoscop saptamanal Balanta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Socio-profesional

Nativii zodiei Balanţă sunt atât de concentraţi pe latura profesională şi muncesc din greu pentru a obţine promovarea pe care au aşteptat-o tot anul, încât aproape că nici nu realizează că vin sărbătorile. Ar trebui să îi anunţe şi pe ei cineva că de Crăciun nu lucrează nimeni pentru a nu-şi planifica întâlniri şi sarcini de îndeplinit în acele zile. În mediul familial au parte de vizite şi întâlniri surpriză cu anumite rude pe care nu le-au mai văzut de mult şi se bucură foarte tare de aceste momente. Este posibil ca abia prezenţa acestei persoane să îi mai scoată pe nativi cu nasul din munca pe care o întreprind asiduu de ceva vreme şi să îi convingă să se mai relaxeze din când în când. La locul de muncă sunt foarte apreciaţi de colegi şi mai ales de şefi pentru eforturile pe care le depun, însă Balanţele, cel mai mult s-ar bucura dacă ar obţine o mărire de salariu sau dacă munca lor ar fi recompensată şi din punct de vedere financiar, nu numai din punct de vedere moral. Au planuri mari cu banii pe care îşi doresc să îi câştige, mai ales în această perioadă în care sunt atât de concentraţi pe partea materială. Îşi doresc să achiziţioneze ceva important pentru casă sau chiar pentru cei dragi, un obiect de mare valoare de care aveau nevoie de mult timp. Spiritul sărbătorilor şi fericirea lor de Crăciun depinde foarte mult în acest an de stabilitatea financiară la care doresc să ajungă şi independenţa la care râvnesc prin intermediul promovării de la locul de muncă.

Dragoste

În cuplu zile bune pot fi între 20 şi 23 decembrie atunci când partenerii nativilor dau dovadă de înţelegere şi îi înconjoară numai cu dovezi de iubire şi afecţiune. Înspre finalul săptămânii vor avea parte de nişte momente frumoase alături de partener şi de cei dragi, mai ales că este posibil ca partenerul să îi suprindă şi să decidă că acum este momentul să meargă în excursia pe care au planificat-o acum mult timp în urmă.Horoscop saptamanal Balanta 19-26 decembrie 2 2015

Sănătate

Este posibil ca între 21 şi 23 decembrie, Balanţele să sufere de pe urma unor migrene care le-a tot dat de furcă în ultima vreme şi să fie uşor iritaţi din această cauză. Înspre finalul săptămânii abia se vor ameliora simptomele şi vor simţi că se pot relaxa în voie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!