Ronde.ro

Cedrul este o adevărată sursă de energie solară

Joi, 21.ian..2016 18:06 Spiritualitate si stiinta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Unul din multele daruri ale Creatorului este Cedrul. Copac falnic, puternic care creşte în Siberia, dar şi în zonele meridionale şi care atinge vârsta de 550 de ani. Însuşi Dumnezeu a creat cedrul pentru a aduna în el energia Cosmosului. Datorită frunzelor sale de tip acicular, zi şi noapte, an de an, captează şi înmagazinează energia luminoasă în el.

Cedrul este o adevarata sursa de energie solara 2

Cedrul purifică cel mai bine aerul pe care îl respirăm

Trebuie să ştiţi că până şi cea mai mică bucăţică de lemn de cedru înmagazinează mai multă energie benefică decât instalaţiile noastre artificiale de pe Pământ. Cedrul absoarbe energia cosmosului, o conservă, iar la nevoie o restituie celor în nevoie. Capacitatea sa mare de stocare energetică ajută planeta să intre mai uşor în dimensiunea a cincea a conştiinţei. În manualele de medicină populară se vorbeşte la modul concret de capacitatea de tămăduire a cedrului, practic de la rădăcină, trunchi şi frunze puterea curativă a acestuia este mai mult decât evidentă. Din lemnul de cedru se fac cutii de rezonanţă pentru instrumentele muzicale, mobilier, iar în frunze se găseşte o cantitate suficientă de fitocide care au proprietăţi de dezinfectare a aerului. Lemnul de cedru emană un miros plăcut cu efect balsamic. O mică bucată de lemn de cedru ţinută în casă, ţine la distanţă moliile.

Care sunt proprietăţile cedrului?

Fructele sale proaspăt consumate sau chiar conservate ajută la stimularea potenţei masculine, redă vigoarea corpului fizic şi îi măreşte rezistenţa, ajutându-l în combaterea multor boli. Mărturii ale calităţii cedrului găsim şi în Biblie în Vechiul Testament, însuşi Regele Solomon a construit un templu din lemn de cedru. Pentru asta însă a trebuit să dea la schimb 20 de oraşe din regatul său. Iată ce preţ mare se punea la acel moment pentru un copac! Bătrânii vremii vorbeau despre acest copac ca fiind un mare acumulator de energii. Dovezi despre capacităţile curative, dar şi utilitatea lemnului de cedru o întâlnim chiar şi la druizi în ritualurile de consacrare a regilor. Este binecunoscut în acest sens Pocalul Vieţii. Însă cel mai de preţ este uleiul de cedru care este foarte scump, probabil pe piaţă în farmacii vom găsi doar urme de ulei în sticluţe frumos ambalate. Oare cine are interesul să ţină cât mai ascuns secretul despre calităţile extraordinare ale uleiului de cedru? Probabil, ori mai mult ca sigur marile corporaţii farmaceutice care doresc să-şi vândă produsele artificiale ce crează dependenţă şi nu vindecare definitivă.

Aţi auzit de cedrul sunător?Cedrul este o adevarata sursa de energie solara 3

Ce înseamnă un cedru sunător? Este acel copac care a atins vârsta de 500 de ani şi începe a suna uşor, aproape imperceptibil. Acest sunet anunţă pe oameni că trebuie tăiat pentru a-i folosi energia acumulată de pe Pământ. Acesta este cedrul care sună şi care cere timp de trei ani să fie tăiat, altfel dacă nu reuşeşte să vină în contact cu o fiinţă umană pierde capacitatea de a dărui oamenilor energia sa. Doar o asemenea bucăţică de lemn de cedru trebuie purtată la gât permanent, altfel nu funcţionează! Se spune că cine deţine o mică bucăţică de lemn de cedru la gâtul său, se bucură de o îmbunătăţire mai mult decât vizibilă a sănătăţii şi în acest fel este ferit de multe boli. Până şi SIDA este vindecată de acest copac! Bucata de lemn de cedru trebuie purtată permanent la gât cu un şnur. Atunci când avem nevoie de ajutor este necesar să ne descălţăm şi să stăm desculţ în iarbă, iar cu palma stângă să ţinem apăsată bucăţica de cedru pe pieptul gol. Vom simţi o căldură plăcută emanată de lemnul de cedru care va cuprinde întreg corpul. Toţi cei care folosesc această bucăţică de lemn de cedru au observat după aproximativ 3-4 luni de zile, o îmbunătăţire considerabilă a sănătăţii, omul devine mai bun şi paşnic, mai talentat şi mai norocos.

Proprietăţile cedrului asupra stării noastre emoţionale

Calităţile cedrului influenţează sentimentele şi capacităţile umane. Bătrânii vremurilor de demult spun că mai de valoare este o bucată de lemn de cedru decât aurul care este sărăcăcios. Tot ei spun că cel care poartă la gât un asemenea lemn este bine să îl lustruiască cu propriile degete de la mâini atunci când sufletul lui o va cere. Corpul fizic al celui care poartă aşa ceva, ajunge la un moment dat să emane un miros plăcut care întrece orice parfum creat vreodată! Aceşti înţelepţi ai vremii vorbesc de radiaţia omului care iubeşte şi emană ca şi cedrul o energie luminoasă care se răspândeşte în Cosmos şi se întoarce ca energie binefăcătoare pe Pământ. Omul care este stăpânit de sentimente rele şi întunecate emite o radiaţie întunecată care nu se ridică spre cer, ci se varsă în adâncul Pământului. Aceasta se întoarce înapoi la suprafaţă ca erupţii vulcanice, cutremure şi războaie. Efectul acestei radiaţii întunecate se întoarce la cel ce a emis, amplificând sentimentele sale la modul malefic.

Virgil Marcu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!