Ronde.ro

Ce reprezintă nivelele dimensionale şi cum se manifestă ele pe Pământ?

Marți, 15.dec..2015 14:29 Ezoterism Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dacă citim cu atenţie profeţiile antecesorilor noştri, observăm că acestea vorbesc despre o Eră de Aur. O perioadă în care omul îşi va putea folosi calităţile psihice, va atinge un nivel înalt al conştiinţei de sine, o perioadă în care vom fi înconjuraţi de dragoste şi armonie. Acest moment există chiar acum, se manifestă sub o anumită formă în fiecare clipă a vieţii noastre; nu doar omul evoluează, ci şi întreaga planetă îşi pregăteşte intrarea în zona vibraţiilor superioare. „Trezirea” aceasta înseamnă o nouă conştiinţă, este ceea ce iniţiaţii numesc conştiinţa Cristică sau Budhică, o recunoaştere a propriei noastre esenţe, a faptului că suntem un TOT unitar.

Ce reprezinta nivelele dimensionale si cum se manifesta ele pe Pamant 2

Dimensiunile reprezintă etapele prin care trecem în drumul nostru către Dumnezeu

Toate nivelele dimensionale sunt aici, diferenţa dintre ele fiind dată de frecvenţa lor. Ele sunt, de fapt, frecvenţe în interiorul cărora vibrăm noi, altfel spus, sunt nivele de conştiinţă. În acest plan dimensional în care se află Pământul, există şapte dimensiuni. Trecerea într-o altă dimensiune este un proces ce implică expansiunea conştiinţei, a formei de percepere a realităţii şi de a vedea lucrurile.

Cunoaşterea ne deschide Porţile Dimensionale

  • PRIMA DIMENSIUNE – este zona în care energia se transformă în materie, este dimensiunea macrocosmos, frecvenţa vibratorie de activare a ADN-ului, frecvenţa atomilor şi moleculelor. Apa şi mineralele vibrează pe această frecvenţă; este dimensiunea în care se activează ADN-ul şi sistemul celular primeşte impulsuri energetice.
  • A DOUA DIMENSIUNE – este frecvenţa care permite existenţa plantelor şi animalelor; vibraţia care menţine unite cele două regnuri, cu alte cuvinte este subconştientul colectiv al speciei. Aici nu există timp şi spaţiu. Conştiinţa este liniară sau bidimensională.
  • A TREIA DIMENSIUNE – aici existăm noi, oamenii, cu percepţia noastră liniară a timpului şi spaţiului, cu capacitatea noastră de a ne aminti trecutul şi de a ne construi viitorul în prezent. Aici devenim conştienţi de noi înşine, de faptul că trecem printr-o etapă de învăţare şi o etapă în care ne construim personalitatea.
  • A PATRA DIMENSIUNE – este dimensiunea subconştientului colectiv, locul unde rezidă sentimentele, emoţiile şi visele. Timpul aici este ciclic, alternativele şi posibilităţile sunt prezentate simultan într-un câmp cuantic. Este frecvenţa empatiei, telepatiei, zona în care experimentăm, pentru ultima oară, lumea fizică cu ajutorul corpului fizic. A accepta conştiinţa acestei dimensiuni înseamnă a face un salt cuantic, dar acesta implică schimbarea radicală a falselor credinţe, pentru a ajunge la conştiinţa Cristică, conştiinţa colectivă care se recunoaşte pe sine ca fiind un TOT unitar.
  • A CINCEA DIMENSIUNE – este pură energie, frecvenţa înţelepciunii, locul unde sunt ghizii noştri spirituali şi Marii Maeştri ai Ascensiunii. Aici vom crea familii de suflete, care vor avea aceeaşi vibraţie. Timpul în această dimensiune este continuu, există un ,,acum,, etern în care, prin vederea holografică, percepem formele de lumină de mare intensitate.Ce reprezinta nivelele dimensionale si cum se manifesta ele pe Pamant 3
  • A ŞASEA DIMENSIUNE – este dimensiunea Cristică sau Budhică, unde ştim că totul este un TOT. Aici atingem stadiul iluminării, ne întoarcem acasă la Dumnezeucreatorul nostru-la stadiul conştiinţei unice. Tot aici se creează matricea morfogenetică, adică formele geometrice care fac obiectul geometriei sacre şi care sunt forme de lumină creatoare de viaţă.
  • A ŞAPTEA DIMENSIUNE – este echivalentă cu integrarea totală, conştiinţa este experimentată multidimensional. Forma dispare lăsând locul conştiinţelor de lumină pură, îngerilor şi fiinţelor de iubire pură… Comunicarea între aceste fiinţe se face prin combinarea sunetelor şi culorilor, cele două conştiinţe energizânduse prin această experienţă. Ei deţin secretul de a trasforma experienţele şi conştiinţa în sunet pur, sunet care, de fapt, este limbajul unic în dimensiunea a şaptea ghidată de Galaxia Andromeda.

Rodica Crupenschi


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!