Ronde.ro

Ce este smerenia şi cum percepem noi această stare de a fi?

Joi, 29.oct..2015 11:08 Psihologie Spirituala Lasă un răspuns 1 vizualizari

Ce este smerenia si cum percepem noi aceasta stare de spirit? 2

Smerenia este un dar al cărei semn spiritual este semiluna. Smerenia derivă din iubire, iar iubirea nu există fără sacrificiu. În momentul în care iubeşti, dăruieşti din energiile şi informaţiile tale numai ce este mai frumos şi mai bun. Când semnul smereniei este conformat în totalitate, pe toate structurile, posesorul trebuie c-a trecut prin multe încarnări, jertfindu-se pe altarul iubirii de nenumărate ori, făcând multe sacrificii, renunţând chiar şi la haina temporară, trupul. Când entităţi specializate vor fi ţesut în structurile voastre semnul smereniei acesta va pune în rezonanţă matricea energetică şi informaţională a structurii respective, fapt care va duce la transformări majore, schimbări de comportament, de atitudine şi în modul de a privi şi înţelege lumea în întreaga ei complexitate. Smerenia nu se bravează, nu se câştigă şi nu se enunţă în văzul tuturor, ci numai Înţelepciunea Sinelui binecuvântează cu ea pe cine crede de cuviinţă.

Care este efectul smereniei asupra chakrelor noastre?

Semnul smereniei schimbă configuraţia centrilor energetici şi a celorlalte semne şi este în legătură cu algoritmulCe este smerenia si cum percepem noi aceasta stare de spirit? 3 suprem al iubirii. Se formează treptat, pe o structură sau alta, până când ajunge să le cuprindă pe toate. Fiind un apanaj al iubirii, smerenia aduce odată cu semnul ei, mulţi sfătuitori nevăzuţi cu potenţe deosebite în a radia iubirea lui Dumnezeu şi a transforma energii şi informaţii de tip grosier în energii şi informaţii subtile modificând densitatea luminică a tuturor celor din jur. În felul acesta, prin smerenie, lumea se transformă şi Pământul odată cu ea, iar strategia divină se împlineşte. Iubiţi deci din toată inima, cu toată fiinţa, în special pe cei care aparent greşesc dar care nu sunt decât un instrument prin care Dumnezeu ne ajută să evoluăm, anihilând problemele karmice, învăţând lecţiile de viaţă pe care ni le-am propus, conştientizându- ne carenţele personale pentru că iubirea transformă şi îndumnezeieşte tot ce atinge.

În momentul în care iubirea şi smerenia nu mai sunt în noi, dizarmonia şi orgoliul se instalează la cea mai mică supărare, la cel mai mic gest nepotrivit, iar glasul Sinelui nu mai este auzit pentru că el se aude doar în tăcere, în linişte, în pace, în armonie. Fiţi desăvârşiţi precum Tatăl vostru din ceruri desăvârşit este. Învăţaţi de la sufletele voastre, conştientizaţi cât mai multe pentru că înţelepciunea creşte odată cu acestea. În felul acesta nu ne vom poticni niciodată de piatra lăsată în capul unghiului, adică de structura lui Iisus Hristos.

Cum percepem semnificaţiile smereniei?

Ce este smerenia si cum percepem noi aceasta stare de spirit? 4„Fie ca slava lui Hristos să vă învăluie, fie ca iubirea eternă pe care Dumnezeu o manifestă şi prin Maica Domnului să vă însoţească, fie ca Duhul Sfânt să se manifeste în voi şi prin voi în toată splendoarea Lui.” Am audiat acest text pe care încerc să-l redau aici în toată frumuseţea lui acum mai bine de 12 ani, în cadrul unui cerc restrâns de spiritualitate. Cum întotdeauna adevărurile spirituale mi s-au confirmat din multiple surse, am ajuns acasă şi am deschis „Autobiografia unui Yoghin” a maestrului oriental Paramahansa Yogananda. Am deschis fix la pagina unde era o poză a lui Shiva care avea – ca simbol, evident – desenată o semilună pe partea stângă a capului. Am realizat că acest sublim concept nu aparţine unei religii anume ci este unul universal.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!