Ronde.ro

Ce este aurul viu şi ce efecte poate avea asupra organismului uman?

Joi, 24.sept..2015 10:41 Spiritualitate si stiinta Lasă un răspuns 1 vizualizari

Cu toţii ştim că pe Pământ există aur în multe locuri din lume. Conform unor ipoteze ştiinţifice de ultimă oră, se consideră despre aur faptul că el reprezintă în realitate un fel de element provenit din explozia unei stele învecinate cu Soarele nostru, element care s-ar fi amestecat în straturile scoarţei terestre în urmă cu sute de milioane de ani.

 De aici şi până la o altă ipoteză, conform căreia este estimat faptul că Soarele nostru făcea parte dintr-un sistem trinar – adică format din trei stele, nu e cale lungă. Dacă cel de-al treilea companion nu mai există pentru că a explodat, elementul numit aur s-ar putea găsi nu doar pe Pământ ci şi pe fiecare planetă materială similară Pământului, respectiv Mercur, Venus şi Marte. Desigur pe fiecare dintre aceste planete sunt altfel de condiţii decât pe Pământ şi deci aurul ar putea să se găsească pe aceste planete în cu totul alte stări decât îl găsim aici pe Pământ.

Ce este aurul viu si ce efecte poate avea asupra organismului uman 2

Există posibilitatea ca în organismul nostru să se găsească aur?

Medicina modernă a identificat că până şi în corpul nostru există aur, evident în cantităţi infime, o medie de 0,5 grame la o greutate medie de 65 de kilograme. Este posibil ca acest aur ce se află în corpul nostru să aibă un anumit rol atunci când traversăm perioade în care suferim de o boală sau alta, ori atunci când ne simţim obosiţi şi se activează în interiorul nostru anumite câmpuri morfogenetice ce acţionează rapid pentru refacerea echilibrului energetic.

 Nu ne informăm suficient cu privire la modul în care funcţionează organismul nostru

Este foarte important de ştiut faptul că fiecare organ anatomic emite un câmp al său de tip morfogenetic, ce intră în rezonanţă simbiotică cu celelalte organe anatomice, şi dacă ne gândim cât de mult ne batem joc de organele noastre interne, de la alimentaţia trecută prin foc şi până la sexualitate nestăpânită şi medicamente pe care le luăm pentru a regla funcţiile anatomo-fiziologice ale unui organ intern care este dereglat. De obicei este cunoscut că orice organ, dacă se dereglează, mai întâi se dezechilibrează pe funcţia sa energetică şi dacă persistă va ajunge acest dezechilibru şi în celule, provocând ceea ce numim boală.

Noi nu cunoaştem suficient despre organismul nostru, mai ales în ceea ce priveşte mineralele şi elementele existente în interiorul corpului fizic, pentru a ştii în ce mod putem folosi acest avantaj păstrându-ne sănătatea în condiţii optime. Dar dacă tot vorbim aici de aur, este cunoscută varianta acestuia numită aurul monoatomic, despre care în urma cercetărilor s-a descoperit că are proprietăţi de vindecare miraculoase. Desigur că la ora actuală nu se găseşte oriunde şi oricum aur monoatomic, majoritatea produselor cu acest nume din reţeaua farmaciilor fiind în realitate produse toxice ce conţin în realitate clorură de aur.

Proprietăţile aurului monoatomic şi ale aurului viu

Aurul monoatomic are proprietatea de a transforma în mod alchimic stările metabolice şi energetice ale corpului fizic şi ale interfeţei eterice.

Dar ce putem spune oare despre aurul viu? Ce este acest aur viu?

Când spunem aur ne referim la ceva ce are o culoare strălucitoare, întocmai ca aurul, adică un galben ca soarele de vară ce radiază o vibraţie anume. Există astfel în centrul fiinţei noastre ceea ce putem numi Inima Cosmică de Foc, şi dacă vă veţi uita la multe dintre picturile ce-l înfăţişează pe Iisus, veţi putea vedea cu ochiul liber acea inimă cuprinsă de foc. Mulţi exegeţi ai creştinismului au interpretat oarecum greşit acest aspect, inducându-i în eroare şi pe credincioşi, astfel că la ora actuală peste 1 miliard de creştini consideră această inimă cuprinsă de foc a lui Iisus drept un fel de sacrificiu pe care el l-ar fi făcut pentru noi. Greşit! Nu este vorba de sacrificiu, ci de Inima Cosmică de Foc, cum se numeşte în Agni Yoga.

Ce este Agni Yoga?

Ce este aurul viu si ce efecte poate avea asupra organismului uman? 3De altfel chiar această denumire – Agni Yoga – înseamnă Yoga Focului Divin care există în fiecare dintre noi la nivelul inimii subtile. Agni Yoga şi Inima Cosmică de Foc reprezintă noţiuni spirituale ce trebuie cultivate pentru a le spori intensitatea, ele fiind acoperite parţial, mai mult sau mai puţin, de către stilul nostru de viaţă lumesc. Această Inimă Cosmică de Foc este Aurul Viu despre care vorbesc eu aici şi care poate fi activată prin respiraţie şi devoţiune faţă de Sursa din interior, ori altfel spus faţă de Creatorul care se află în interiorul spiritului nostru.

Întrebarea care se pune este câţi oameni sunt dispuşi să pornească pe acest drum al descoperirii propriului Aur Viu din ei înşişi? Câţi pot ajunge în acest stadiu despre care Iisus a spus că putem ajunge ca şi el, şi putem realiza aceleaşi lucruri ca şi el? Răspunsul este: toată lumea!

Numai că… vedeţi… zilnic avem tot timpul de preocupări, care mai de care mai interesante chipurile pentru existenţa noastră, deoarece aşa tindem noi să le acordăm o importanţă mult prea mare lucrurilor aflate la exterior. Şi uităm în fiecare de interiorul nostru, acaparaţi de mulţimea de treburi, gânduri şi elemente ale exteriorului cu care avem de-a face…

Avem nevoie zilnic de o armonizare spirituală

Seara ar trebui să stăm puţin în linişte, fiecare cu el însuşi măcar o jumătate de oră şi să facem seară de seară o practică spirituală prin care să respirăm liniştiţi şi profuind, relaxaţi şi concentraţi pe energia inimii pentru a o creşte de la o săptămână la alta. Astfel vom ajunge să fabricăm în noi înşine acest Aur Viu pe care îl putem folosi în rezolvarea oricărei probleme. Reţineţi! A oricărei probleme! Acest Aur Viu devine mai intens în strălucirea şi acţiunea sa cu cât respirăm mai conştient şi astfel vibraţia sa creşte treptat, până ajunge să devină o radiaţie care începe să străbată corpul, în cele din urmă pătrunzând în toate celulele şi determinând straturile eterice ale aurei să fie infuzate de acest Aur Viu, un fel de Aur Plasmatic Energetic ce începe să curgă prin corp, pe traseele energetice, prin liniile electromagnetice ale corpurilor subtile, producând ceea ce Paracelsus numea transmutarea alchimică. Desigur acest proces şi fenomen interior are loc pe măsură ce înţelegi şi simţi acest centru al fiinţei de unde izvorăşte Inima Cosmică de Foc, pentru a o aduce tot mai mult în manifestare. Aceasta Inima Cosmică de Foc poate deveni activă dacă sunt puse în aplicare de către om trei valori fundamentale: Iubirea necondiţionată, Frumuseţea sufletului ca om şi Acţiunea conştientă a primelor două componente.

Acest Aur Viu, Inima Cosmică de Foc este posibil a fi adus în manifestare dacă omul dovedeşte prin faptele sale o apropiere de semenii săi pentru a-i iubi şi susţine şi dacă prin propria atitudine devine tot mai unit cu Sursa din el, respectiv cu Creatorul din el.   

Radu Ran


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!