Ronde.ro

Care este rolul profeţiilor? – II

Luni, 02.nov..2015 15:41 Teorii conspirative Lasă un răspuns 1 vizualizari

Profeţiile au capacitatea de a stârni groază la nivel de mase

Şi atunci fiecare om care citeşte şi se informează despre profeţiile legate de sfârşitul lumii, aşa cum au fost acestea vehiculate în mod excesiv şi pompos, îşi doreşte în sinea sa ca asemenea lucruri să nu aibă loc. Dacă înmulţim asta cu numărul celor ce citesc în ziare şi cărţi, ori află de la radio şi televizor sau de pe internet despre asemenea profeţii, ajungem practic la un număr de cel puţin 1 miliard de oameni care doresc din tot sufletul ca profeţiile despre dezastre să nu se mai petreacă.

Care este rolul profetiilor - II 2

Frica oamenilor poate genera valuri imense de energie negativă

Şi vă daţi seama că liberul arbitru a 1 miliard de oameni din întreaga lume, care se focalizează asupra unei aceleiaşi idei de a evita distrugerile profeţite, eliberează o energie imensă care poate devia sau chiar stopa definitiv profeţia respectivă. Desigur că minţile întunecate de pe planetă cunosc asta şi se străduiesc în nemernicia lor să urmeze cursul distrugător al profeţiilor, cel puţin acelea scrise în Biblie. Şi ca să vă mai dau un alt exemplu în acest sens, vă ofer următoarea informaţie. Profeţiile vechi şi-au schimbat cursul, deci nu mai sunt valabile, odată cu declanşarea crizei financiare mondiale din 2008.

De ce nu-şi mai fac efectul vechile profeţii?

Care este rolul profetiilor - II 3Pentru că deja din 2009 Fiinţele de Lumină şi iubire, prin Dispensa Divină dată de Creator pentru Pământ, au primit permisiunea de a aduce pe planeta noastră tot mai multă lumină, sub formă de cunoaştere şi iubire, pentru ca oamenii să-şi dea seama că sunt manevraţi de această grupare ocultă care guverna lumea din umbră. A fost o acţiune de mare anvergură a Fiinţelor de Lumină şi Iubire, cărora le-a păsat de oamenii Pământului, şi care au demonstrat astfel oamenilor că indiferent cât de mare ar fi răul vreodată, dacă ştii adevărul ai puterea să schimbi şi să alungi răul folosindu-ţi liberul arbitru, alegând viaţa, armonia şi iubirea. De aceea mişcarea esoterică „Occupy the world” – „Ocupă lumea” a cuprins mai multe ţări ale lumii, în intenţia de a demasca cu curaj pe cei care încearcă să ţină lumea în întuneric şi minciună. Şi tocmai de aceea această elită întunecată a încercat să înnăbuşe în mod sângeros la New York o asemenea demonstraţie a sute de mii de cetăţeni americani ieşiţi pe străzile oraşului. Căci atunci când ştii adevărul, liberul tău arbitru se trezeşte la viaţă şi ai puterea de a alege tu însuţi, în perfectă cunoştiinţă de cauză, eliminând ceea ce este rău, fără a te mai lăsa manevrat de aceşti întunecaţi. În concluzie profeţiile sunt date pentru a determina omenirea să poată să aleagă singură, dar numai cunoscând adevărul adevărat, eliberânduse de coşmarul indus în minţile oamenilor de către această elită întunecată pentru care la orizont nu se mai văd aşa de multe zile de existenţă…

Mahatma


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!