Ronde.ro

Beneficiile şi caracteristicile cristaloterapiei cu pietre de jad

Miercuri, 18.nov..2015 12:06 Pietre si cristale Lasă un răspuns 1 vizualizari

Cristaloterapia ne oferă la ora actuală beneficii nebănuite, aceste pietre semipreţioase ale regnului mineral conţinând în ele atât energii străvechi şi pline de radiaţii bune pentru organismul uman, cât şi frecvenţe specifice care pot fi aplicate cu răbdare şi atenţie de către oricine care îşi acordă din timpul său lucrului cu cristalele.

Caracteristicile şi proprietăţile curative ale jadului asupra organismului

Beneficiile si caracteristicile cristaloterapiei cu pietre de jad 3

Unul dintre cristalele cele mai bune pentru problemele ce apar la nivelul coloanei vertebrale, îndeosebi pentru persoanele trecute de 65 de ani, este jadul. În structura sa există sodiul, aluminiul şi oxidul de sulf, deci o combinaţie de silicat de aluminiu şi sodiu cu adăugiri de oxigen. O asemenea alcătuire face din jad un ajutor extrem de valoros, fiind considerat în secolele anterioare drept piatra tămăduitoare pentru aproape toate dereglările funcţionale şi organice. Din acest motiv i se mai spune şi Piatra Supremă deoarece are proprietăţi cu adevărat magice. Un exemplu în acest sens este tratarea măduvei osoase sau a durerilor de coloană cu ajutorul jadului, orice problemă apărută la nivelul acesta al coloanei putând fi rezolvată printr-un tratament adecvat stabilit pentru o perioadă clară. Nu vom enumera aici toate bolile pe care le poate trata şi vindeca jadul, dar mai menţionăm faptul că poate asigura regenerarea ţesuturilor, mai ales că în prezent se prepară remedii naturiste care conţin pulbere fină de jad. Aceasta odată ingerată începe să acţioneze în toate zonele cu dezechilibru energetic reparând în scurt timp ceea ce nu funcţiona corespunzător. Poate părea ciudată această recomandare, însă ne putem da seama rapid de efectele sale dacă realizam că asemenea substanţe care se găsesc în piatra de jad, se găsesc şi în organismul nostru, iar structura organică a jadului este la fel de pură precum tiparul nostru spiritual.

Ce rol are jadul asupra psihicului nostru?Beneficiile si caracteristicile cristaloterapiei cu pietre de jad 4

Piatra de jad este de asemenea un bun curator de energii negative şi eliberează psihicul uman de încărcările energetice inutile. Spre exemplu, piatra de jad este foarte benefică pentru cei care doresc să intre în lumea meditaţiei şi care vor să se descarce de anumite energii care le blochează starea de bine. De asemenea, cei care sunt copleşiţi de griji şi care se ocupă de mai multe lucuri simultan pot beneficia de pe urma cristaloterapiei cu piatra de jad deoarece aceasta îi ajută să-şi prioritizeze activităţile, să le fructifice pe cele cu adevărat importante, care îi ajută din punct de vedere psihic dar şi fizic şi să se dezbare de cele care le umple aura inutil. Dat fiind că această piatră lucrează atât în interior cât şi în exterior, trebuie menţionat faptul că jadul absoarbe energiile negative din afara noastră şi de aceea trebuie curăţat la interval periodice pentru a nu risca o supraîncărcare energetică.

În ceea ce priveşte sănătatea noastră psihică jadul ajută la eliberarea stresului acumulat de zona energetică a mentalului nostrum şi la reducerea tensiunii arteriale. Anxietatea şi emoţiile negative nu ar trebui să ne mai pună probleme dacă ştim să lucrăm cu un jad, de asemenea, nici nervozitatea sau emotivitatea se vor estompa o dată ce începem să purtăm asupra noastră o piatră de jad constant.

Procuraţi-vă jad verde, alb sau imperial şi folosiţi-l seara când organismul este relaxat. Veţi constata după un timp că viaţa dumneavoastră se îmbunătăţeşte pe toate planurile.

Contele Incappucciato


2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!