Ronde.ro

Horoscopul anului Săgetător 2016

Luni, 21.dec..2015 16:04 Astrologie Lasă un răspuns 1 vizualizari

Dragoste

Pentru Săgetători, anul 2016 se arată unul revelator și deciziv, în care vor căpăta mai multă claritate, maturitate, înțelepciune și, indiferent de vârstă pe care o au în buletin, maturitate!

Saturn, planeta pământului, a seriozității și a dispciplinei le tranzitează semnul până la începutul anului 2018, îndemnându-i pe aceștia să facă un salt calitativ în viață, să își asume propriul destin, să se desprindă de persoane și situații nesănătoase și să o ia pe propriul drum!

Sectorul dragostei nu este ocolit de acest tranzit deoarece Săgetătorii își vor dori dintr-o dată seriozitate, practicitate și relații palpabile, cu ajutorul cărora să poată construi în viitor. Au nevoie de parteneri pe care să se poată bază, alături de care să se simtă în siguranță și în care să se poată încrede. În absența lor, vor simți că cel mai bine este să fie singuri, că nu au nevoie de cineva pe care să îl care în spate sau care să îi încurce!

Mercur, planeta ce le guvernează sectorul căsătoriei și al partenerului de viață va retrograda de patru ori anul acesta, aducându-le în prim plan Săgetătorilor multe discuții cu persoana iubită, decizii, hotărâri, reevaluări sau repoziționări. Deoarece toate retrogradarile au loc în semne de pământ, ceea ce se decide va fi și de lungă durată și va avea repercursiuni pe termen lung!

Horoscopul anului Sagetator 2016 2

Chiar dacă Săgetătorii vor fi foarte lucizi în acțiunile pe care le vor întreprinde și vor cântări mai mult cu rațiunea decât cu inima, este important să nu ia decizii radicale din impuls și să își ofere răgazul necesar pentru a înțelege toate aspectele problemelor apărute!

 

Anul 2016 nu aduce situații astrologice favorabile pentru cămin sau familie, ba mai mult pot exista tensiuni, blocaje, pierderi și renunțări. Deasemenea, acolo unde existau deja tensiuni cu rudele, părinții sau apropiații de suflet lucrurile se pot intensifica. Atenție și la toate aspectele ce țin de case, proprietăți, terenuri și spații comerciale, ar putea exista disensiuni, pierderi, blocaje și litigii! 

 

Carieră

Tranzitul planetei Saturn prin zodia Săgetător aduce schimbări și la nivelul poziției sociale, serviciului, banilor și carierei. Deoarece sunt în pragul unui nou început, nativii vor simți că multe lucruri trebuie să le înceapă de la zero, să le învețe, să le înțeleagă și să le aprofundeze. Ei vor deveni mult mai atenți la ceea ce au de făcut, vor încerca să fie mai răbdători, mai organizați și mai perseverenți în urmărirea scopurilor, iar asta le va aduce multe beneficii. Cu cât sunt mai serioși și își respectă mai mult angajamentele pe care și le iau cu atât vor fi mai stimați, mai respectați și mai apreciați.

Este un an bun pentru ei ca să iasă în față, ca să demonstreze ceea ce știu și ceea ce pot, ca să se remarce. Totuși, nimic nu le pică gratis sau nu le este dat fără muncă! 

Poziția socială este și ea importantă, iar anul 2016 îi poate pune în postura de a conduce, de a se impune, de a beneficia de putere și autoritate. Este important să folosească acest aspect într-un sens pozitiv și să își dorească să facă ceva constructiv. Numai așa vor avea parte de oameni care să îi urmeze, care să îi asculte și care să îi susțină!

Totodată, Jupiter, marele benefic al zodiacului și Nodul Nord, linia destinului favorabil, vor activa zonă carierei pentru Săgetători. Acest aspect le va aduce oportunități de a schimba în bine locul în care lucrează, de a avansa pe o treaptă superioară și de a avea noi posibilități financiare. Este indicat ca ei să își dorească mai mult, să nu rateze șansele ce li se oferă și să nu se abată de la ceea ce visează pentru viața și bunăstarea lor!

Pluton, planeta transformării și a renașterii, se află în casa banilor pe o perioadă mai lungă de timp, până în 2024, provocându-i să își testeze limitele până la care pot ajunge, oferindu-le posibilitatea unei puteri financiare ridicate și poziţionându-i în linia întâi la capacitatea de a câștiga! Este indicat să facă ceea ce fac cu pasiune, să își dezvolte talentele și să știe că întotdeauna se poate mai mult!   

 

Horoscopul anului Sagetator 2016 3Sănătate

Cu Saturn în casa corpului fizic și a identității personale și în tranzit peste Soarele propriu, Săgetătorii se pot simți de multe ori pesimiști, triști, frustrați sau foarte solicitați și obosiți. Au multe de rezolvat, le trec multe gânduri prin cap, fac socoteli și planuri, gestionează și organizează, iar într-un final sunt epuizați, atât fizic cât și emoțional sau psihic.

Saturn este o planetă a limitărilor, a blocajelor și a pământului, ca atare așa își pot resimți și corpul-mai greoi, mai lipsit de vitalitate și energie. Combinația celor trei elemente – Săgetător, Saturn și Marte – poate sensibiliza anumite zone ale corpului, zone în care este nevoie de mai multă atenție: sistemul osos, articulațiile, genunchii, pielea și dinții (Saturn); ficatul, circulația sângelui, șoldurile și vederea (Săgetător); capul și organele genitale (Marte).   

Barbara Băcăuanu


Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aboneaza-te prin email!

Aboneaza-te si vei primi direct pe email cele mai noi articole!